Natho na beogradskom aerodromu naleteo na navijače Makabija, pale i čestitke za uspeh na Marakani (VIDEO)

24.08.2022

08:29

0

Autor: 24sedam

Zanimljivi susreti u zgradi aerodroma "Nikola Tesla"

Natho na beogradskom aerodromu naleteo na navijače Makabija, pale i čestitke za uspeh na Marakani (VIDEO)
natho - Copyright printscreen/Twitter/partizan.net

Fudbaleri Partizana otputovali su na Maltu, gde ih sutra očekuje revanš meč plej-ofa Lige konferencije protiv domaćeg Hamruna.

Na beogradskom aerodromu crno-bela ekspedicija se susrela sa odbojkaškom reprezentacijom Srbije, koja je otišla za Poljsku na Svetsko prvenstvo, a "orlove" predvodi Igor Kolaković, svojevremeno tehničar OK Partizan dugi niz godina.

printscreen/Twitter/partizan.net
Igor Kolaković i Uroš Kovačević

Tokom "čekiranja" dogodio se i interesantan susret najmlađih navijača Makabija iz Haife sa Partizanovim "poslovođom" Bibarsom Nathom. Dečaci su porazogovarali sa kapitenom Izraela i slikali se s njim, tako da u Haifu nose dve vredne uspomene iz Beograda - 2:2 sa Marakane i fotku za liderom nacionalnog tima, bivšim fudbalerom Hapoelom iz Tel Aviva.

 

 

 

Inače, Natho ovog leta nije uopšte u formi. Ostala je mirnoća u njegovoj pas igri, ali se pojavio u nedopustivo lošem fizičkom stanju, bez snage za intezivnije trčanje od barem sat vremena, što pokazuje da se tokom letnje pauze previše prepustio neradu.

FK Partizan
 

 

Zbog toga je izostavljen iz tima tek sa utakmice protiv Hamruna, mada nije trebalo da počne nijednu utakmicu dok ne dovede kondiciju u red, ako je to i dalje moguće.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike