Zvezda ima trenera! Milojević se vraća na Marakanu!

26.08.2022

14:23

0

Ekspresna zamena nakon ostavke Dejana Stankovića

Zvezda ima trenera! Milojević se vraća na Marakanu!
540x_milojevic 850 - Copyright FK Crvena zvezda

Potpuno iznenada, danas je nakon žreba za Ligu Evrope, stigla vest sa Marakane, legenda Crvene zvezde, Dejan Stanković podneo je ostavku na mestu trenera crveno-belih.

A nije prošlo previše vremena i već je poznato ko će naslediti Stankovića. Klub iz Ljutice Bogdana zvanično je potvrdio da je odluka pala na Milošu Milojeviću.

- Reč je o stručnjaku koji je dobro upoznat sa radom našeg kluba, s obzirom na to da je bio pomoćnik Dejanu Stankoviću u periodu od 2019. do 2021. godine, a sada će ga naslediti na klupi Crvene zvezde. Punu afirmaciju je stekao kada je švedski Mjalbi uveo iz treće u prvu ligu, posle čega je i stigao u naš klub kao pomoćni trener. Trenersku karijeru je započeo u Vikingu, a na Islandu je radio još u Breidabliku. Po odlasku iz Zvezde, predvodio je švedski Hamarbi i Malme - navodi se u saopštenju kluba, te se dodaje da je kao asistent u Crvenoj zvezdi osvojio je dve titule i kup, dok je sa Malmeom osvojio kup Švedske.
 
Miloš Milojević je dete Crvene zvezde, u čijoj omladinskoj školi je i ponikao, a potom je nastupao za brojne klubove širom Evrope.


Težak je trenutak za crveno-bele, nakon eliminacije u plej-ofu za Ligu šampiona, sledi većiti derbi sa Partizanom i to samo za pet dana, pa je na Milojeviću da se što pre uklopi sa novom ekipom.

Jasno je da je eliminacija od ekipe Makabi Haifa nije lako "pala" crveno-belima, pa je usledila promena koja je sve iznenadila. Nizale su se kritite na tim nakon Makabija, ali i na vođenje meča od strane Stankovića.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike