Heroj Makabija "ubio" crveno-bele, pa dodatno dolio ulje na vatru! Zvezdini igrači su vikali jedni na druge u tunelu!

25.08.2022

16:15

0

Autor: 24sedam

Švedski bek Danijel Sundgren pričao o iskustvu da utakmice u Beogradu

Heroj Makabija "ubio" crveno-bele, pa dodatno dolio ulje na vatru! Zvezdini igrači su vikali jedni na druge u tunelu!
CRVENA_ZVEZDA_vs_MACCABI_21 - Copyright MN Press

Kao da nije dovoljno zla napravio crveno-belima golom sa 30-ak metara, pa je rešio da još malo "ubije" sve one kojima je Zvezda na srcu.

Heroj Makabija iz Haife, švedski bek Danijel Sundgren, ispričao je svoje iskustvo sa revanš utakmice kvalifikacija za Ligu šampiona u Beogradu.

Ono što je rekao, ne samo da se neće svideti nijednom navijaču Zvezde, nego je u najmanju ruku zabrinjavajuće. A tiče se stanja u ekipi srpskog šampiona.

Priču je počeo od starta utakmice i priznao da se stvari nisu odvijale kako je bilo zamišljeno.

- Bio sam miran an početku, ali je prvo poluvreme bilo noćna mora. Imali smo dva gola minusa. Desilo se da mi je došla lopta, a znao sam da je ostalo malo do kraja poluvremena. Odlučio sam da šutira iz daljine iako to ne radim često. Ipak, kada šutnem umem da budem opasan. Njihov golman je napravio grešku, a onog momenta kad je lopta ušla u mrežu znao sam da sam ekipi dao novu dozu motivacije - ispričao je strelac prvog gola za izraelske medije.

Objasnio je Sundgren i šta se dešavalo u pauzi između dva poluvremena u već čuvenom tunelu ispod stadiona Rajko Mitić.

- Osetio sam da Zvezda nije u dobrom mentalnom stanju. Njihovi igrači su vikali jedan na drugog u tunelu. Atmosfera na stadionu je bila luda, 55.000 navijača je skakalo i pevalo. Taj tunel do terena dugačak je 60 metara, potpuni je mrak u njemu, smrdi na urin. Bilo je to "bolesno" iskustvo.

Za kraj je ostavio priču o povratku kući i iskustvu posle plasmana u Ligu šampiona.

- Imali smo lud doček na aerodromu. Bilo je fantastično. Niko od nas nije svestan šta smo uradili. Ostvaren je dečački san. Ja sam iz zabave gledao žreb za Ligu šampiona, a sada sam deo njega. Nadam se da ćemo izvući najjače rivale!

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike