Zvezda saznala još tri potencijalna rivala: Nakon eliminacije na korak od Lige šampiona, sledi lakši posao u Ligi Evrope

25.08.2022

06:22

1

Jedino je sigurno ko neće biti rival crveno-belima

Zvezda saznala još tri potencijalna rivala: Nakon eliminacije na korak od Lige šampiona, sledi lakši posao u Ligi Evrope
CRVENA_ZVEZDA_vs_MACCABI_70 - Copyright MN Press

Nakon kraha u poslednjim minutima plej-ofa kvalifikacija za Ligu šampiona, fudbaleri Crvene zvezde sezonu nastavljaju u grupnoj fazi Lige Evrope.

Žreb, koji će se održati u petak, tim sa Marakane dočekuje u prvom šeširu. U međuvremenu, dok se čeka na konačnu odluku, poznata su još tri porencijalna rivala.

Poraz Rendžersa u Ajndhovenu, na Marakanu može da pošaljelje ekipu PSV-a.

Norveška ekipa Bodo Glimt još jedan je potencijalni rival. Naime, iako su trijumfovali na svom stadionu, u Zagrebu su nadigrani od strane Dinama, pa žreb čekaju u drugom ili trećem šeširu.

U četvrtom šeširu biće Trabzon, koji je elinisan od strane Kopenhagena.

Takođe, ono što je od ranije poznato, crveno-beli neće moći na Romu, Mančester junajted, Arsenal, Lacio, Bragu, Dinamo iz Kijeva i verovatno Fejenord (pod uslovom da Olimpijakos ne prođe Apolon iz Limasola), jer su u istom šešitu, potencijalni rivali Zvezde su:

PSV Ajndhoven, Ren, Monako, Real Sosijedad, Karabag (šešir 2), Betis, Midtjiland, Bodo Glimt (šešir 2 ili 3), Union Berlin, Frajburg (šešir 3), Nant ili Šturm (šešir 3 ili 4), Sent Žil i Trabzon (šešir 4).

Žreb za grupnu fazu Lige Evrope zakazan je za petak u 13 časova.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike