Direktor Zvezde zna zašto je Makabi u Ligi šampiona! Najteže je igračima, koliko god nama navijačima bilo teško!

24.08.2022

19:20

0

Autor: 24sedam

Dragan Mladenović žali za propuštenim šansama, pre svega u prvoj utakmici

Direktor Zvezde zna zašto je Makabi u Ligi šampiona! Najteže je igračima, koliko god nama navijačima bilo teško!
Dragan Mladenović - Copyright MN Press

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, sada direktor omladinske škole kluba iz Ljutice Bogdana, Dragan Mladenović analizirao je eliminaciju crveno-belih iz Lige šampiona.

Gostujući na TV Arena sport Mladenović je naveo razloge za neprijatan remi u revanš meču sa Makabijem iz Haife.

- Razloge treba tražiti u činjenici da smo imali pre svega propuštene šanse u prvoj utakmici, kada smo ispustili vođstvo i na kraju izgubili. Žal je velika, ali sutra je novi dan, dolaze nove obaveze. Igračima je sigurno najteže, koliko god nama navijačima bilo teško - rekao je Mladenović, pa nastavio:

- Rezultat je, ako gledamo samo prva poluvremena, bio 4:2, ali ne igra se samo jedno poluvreme. Crvena zvezda je tim koji nije imao sreće, desile su se greške koje je Makabi znao da iskoristi. Kod nas u prvenstvu se dešavaju greške, ali ekipe mnogo manje to koriste. Ono što možemo da konstatujemo da je Zvezda i ove godine učesnik Lige Evrope.

Mladenović je na kraju ocenio i glavni problem u igri crveno-belih.

- Najveći problem Zvezde je što protivniku daje dovoljno prostora, što je on iskoristio. Iz lično iskustva znam da je najgori momenat za primanje gola sudijska nadoknada. Dosta grešaka konkretno kod tog prvog gola, bez obzira što je Kanga izgubio loptu. Ekipa je možda mislila kako se završava poluvreme, nismo možda imali sreće da sudija odsvira poluvreme.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike