Zvezdino dete „seje strah“ po Rusiji: Đorđe Despotović je „zver“ (FOTO)

24.08.2021

19:11 >> 19:14

0

Autor: Adam Štulić

Srpski napadač se oporavlja od povrede, ali je u odličnoj fizičkoj formi

Zvezdino dete „seje strah“ po Rusiji: Đorđe Despotović je „zver“ (FOTO)
Copyright MN Press

Ne može Rubin da dočeka povratak Đorđa Despotovića. Od kako se srpski napadač povredio, klub iz Kazanja je odigrao tri meča bez pobede (Poraz od Rakova u revanšu kvalifikacija za Ligu konferencija i remiji sa Krilima Sovjetov i Himkijem u nacionalnom šampionatu), ali navijači i trener Leonid Slucki imaju razloga za optimizam.

Reprezentativac „orlova“ uveliko radi na oporavku, a ispod foto-galerije objavljene na Instagram stranici Rubina stoji samo „uskoro“.

Jedna reč, dovoljna da vrati osmeh na lice svima u glavnom gradu Tatarstana, koje još više može da raduje zavidna fizička forma u kojoj se nalazi nekadašnji napadač Crvene zvezde.

Podsetimo, pre nego što se povredio na samom početku meča sa Akhmatom, koji ne napustio već u 15. minutu, Despotović je s golom i asistencijom bio najzaslužniji za trijumf Rubina na gostovanju Arsenalu u Tuli.

Pročitajte još

Ipak, posle povrede, srpski napadač je u žižu javnosti dospeo nesmotrenom prepiskom s jednim od razočaranih navijača na društvenim mrežama, zbog čega je čak i klub morao da reaguje i izvinjava se u njegovo ime, dok se Despotović izvinio tako što je određenom delu fanova kupio karte za naredni meč Rubina na domaćem terenu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike