Mitrović već prevazišao "starog" sebe! Nikad ne odustajem i uvek verujem do kraja! (VIDEO)

20.08.2022

16:58

0

Autor: 24sedam

Već je dao dva gola Liverpulu, a danas i Brentfordu

Mitrović već prevazišao "starog" sebe! Nikad ne odustajem i uvek verujem do kraja! (VIDEO)
Aleksandar Mitrović - Copyright Tanjug/Bradley Collyer/PA via AP

Fudbalski reprezentativac Srbije Aleksandar Mitrović postigao je tri gola u prva tri meča nove sezone Premijer lige i tako izjednačio ukupan broj golova koji je u dresu Fulama postigao u elitnom rangu engleskog fudbala u čitavoj sezoni 2020/21.

Mitrović je tada na 27 utakmica u Premijer ligi postigao tri gola, dva u porazu od Lidsa u drugom kolu (4:3) i jedan u porazu od Aston Vile u 30. kolu. Sada je za svega tri utakmice dostigao taj skor i biće biti glavni adut Fulama u borbi za opstanak i što bolji plasman u šampionatu Engleske.

Bivši napadač Partizana je golom glavom u 90. minutu doneo trimuf Fulamu protiv Brentforda (3:2) u trećem kolu Premijer lige, a prva dva gola u sezoni postigao je u remiju protiv Liverpula (2:2).

Mitrovićev golgeterski učinak bio bi još bolji da nije promašio penal u minulom kolu protiv Vulverhemptona (0:0). U sezoni 2021/22 srpski napadač bio je najbolji strelac i rekorder Čempionšipa po broju golova jer se u strelce upisao čak 43 puta na 44 utakmice.

Naravno, nakon meča u Londonu, Mitrović je dao izjavu.

- Neverovatan je osećaj. Bio je to dobar derbi meč. Mnogo golova, preokreta, na kraju smo nekako uspeli da ostvarimo pobedu. Otežali smo sebi posao, na kraju uspeo sam da postignem taj gol posle nekoliko promašenih šansi - kazao je srpski golgeter kome je golman gostiju Raja odbranio je čak tri puta šuteve.

- Mnogo mi je otežavao posao. Promašio sam dosta toga, bilo je uspona i padova, ali nikad ne odustajem. Ostao sam smiren i verovao sam do kraja. Menadžer Marko Silva je promenio ovaj klub, to kako igramo i koliko verujemo. Nikad se ne predajemo. Danas smo zaslužili tri boda. Srećni smo zbog prve pobede i što smo neporaženi posle prva tri susreta - zaključio je Mitrović.

U narednim danima, Fulam će igrati sa Kroulijem u Liga kupu, a zatim i sa Arsenalom u Premijer ligi.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike