Suarez zove zemljaka da uči na njegovom iskustvu: Ja sam bio idiot koji je grešio

19.08.2022

10:35

0

Autor: 24sedam

Iskusni Urugvajac daje savet mlađem Urugvajcu u Liverpulu

Suarez zove zemljaka da uči na njegovom iskustvu: Ja sam bio idiot koji je grešio
Suarez ugrizao Ivanovića - Copyright printscreen

Luis Suarez igra u rodnom Urugvaju, ali dobro prati šta radi njegov zemljak Darvin Nunjez u bivšem klubu Liverpulu. Posle Nunjezovog isključenja u meču sa Kristal Palasom, Suarez ga je pozvao i objasnio mu neke stvari: 

- Razgovarao sam sa njim zbog onoga što se desilo. On je tek počeo i mora da shvati da će sada protivnici krenuti na njega sa dva ili tri puta više snage, posebno u Engleskoj. Ja sam idiot koji je pogrešio i koji se loše proveo. Ali padao sam, ustajao, to je ono što me je ojačalo. Ne sme da im daje više šansi, inače će biti gore - rekao je Suarez.

Što se samog poteza tiče, iskusni urugvajski napadač nije video ništa strašno u Nunjezovom udaranju Joakima Andersena iz Kristal Palasa.

Tanjug/AP Photo/Jon Super/
Darvin Nunjez

. Nije ništa ozbiljno, svi smo pravili greške i bili smo izbačeni. U Engleskoj sve malo pretvaraju u nešto ogromno. Važno je da padne da bi se vratio jači. Darvin je neko ko mnogo sluša, veoma je inteligentan i biće jači posle svega. Trenutak koji doživljava, u smislu fudbala, je spektakularan. Neverovatan, posebno s obzirom na njegove godine. On je u Liverpulu i samo mora da uživa u ovoj fazi, da daje sve i uči - zaključio je Suarez.

Iako nije pominjao konkretne probleme u Engleskoj, još se prepričava da je jednu suspenziju zaradio ujedom srpskog reprezentativca Branislava Ivanovića na utakmici sa Čelsijem.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike