Top 5 TV prenosa ovog vikenda: Premijer, Serija A, ali su u centru pažnje Karijevi "orlovi" i Savićevi "delfini"

19.08.2022

08:15

0

Autor: 24sedam

Top 5 TV prenosa ovog vikenda: Premijer, Serija A, ali su u centru pažnje Karijevi "orlovi" i Savićevi "delfini"
Vasa Micić - Copyright MN Press

Novi vikend nosi i nove televizijske prenose sportskih događaja. Međutim, ove subote i nedelje u centru pažnje neće biti fudbal, već košarka i vaterpolo. Crvena zvezda i Partizan su odložili svoje superligaške obaveze zbog utakmica u plej-ofu za Ligu šampiona, odnosno Lige konferencija. Ali sve ostale mečeva našeg fudbalskog šampionata možete da gledate na kanalima TV Arena sport.

Mnogo više događaja nas očekuje u subotu, a dan će otvoriti meč Premijer lige između Fulama i Brentforda. Londonski tim za koji igra naš reprezentativac Aleksandar Mitrović dočekaće Brentford, posle dva remija. U prvom kolu je bilo 2:2 sa Liverpulom, a u prethodnom bez golova sa Vulvsima. U prvom meč bio je dvostruki strelac, ali je u prošlom propustio priliku sa bele tačke.

Ovaj duel će početi u 16 časova, uz prenos na Premiumu 2 TV Arena sport.

Zatim će na RTS-u biti prenošene utakmice Superkupa. Naša košarkaška reprezentacija učestvuje na turniru u Nemačkoj, a za subotu su zakazane utakmice za treće mesto i finale. U 16 časova će početi borba za treću poziciju, a u 18.30 ona najvažnija.

Inače, na turniru, osim "orlova" Svetislava Pešića igraće i Italija, Nemačka i Češka. Za danas (18.00) je zakazan duel Srbija - Italija, a od ishoda ovog meča zavisi i za koje će se mesto boriti naš tim.

U 18.30 će početi utakmica Serije A između Torina i Lacija. Posebno će biti zanimljivo zbog srpskih fudbalera. Tako ćemo na jednoj strani videti Sašu Lukića, Nemanju Radonjića i Vanju Milinković-Savića, a na drugoj Vanjinog brata, Sergeja i Dimitrija Kamenovića.

Oba tima su u uvodnom kolu oba tima su slavila sa po 2:1. Lacio je kod kuće pobedio Bolonju, a Torino na gostovanju Moncu. Ovaj duel možete da pratite na Premiumu 2.

I za kraj dana jedna od utakmica na međunarodnom vaterpolo turniru "Srbija 2022". Srbija će od 20.30 igrati sa Italijom, a to će ujedno biti i prilika za oproštaj "šestorice veličanstvenih", Filipa Filipovića, Andrije Prlainovića, Duška i Gojka Pijetlovića, Milana Aleksića i Stefana Mitrovića.

Dan kasnije odigraće "delfini" selektora Dejana Savića meč sa Hrvatima, od 21 čas. U ponedeljak, u 12 časova biće odigran i meč sa Francuzima.

Mečeve sa bazena "Milan Gale Muškatirović" možete da pratite na TV Arena sport.

 

Top 5 TV prenosa ovog vikenda:

Subota (16.00) Fulam - Brentford (TV Arena sport - Premium 2)

Subota (16/18.30) Superkup - utakmica za 3. mesto i finale (RTS)

Subota (18.30) Torino -  Lacio (TV Arena sport - Premium 2)

Subota (20.30) Srbija - Italija (TV Arena sport - Premium 1)

Nedelja (21.00) Srbija - Hrvatska (TV Arena sport 1)

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike