Ronalda niko neće! Superagent je zakucao na poslednja vrata - nije ih ni zatvorio, a odgovor je već dobio: Nein, danke!

18.08.2022

17:19

0

Autor: A. Š.

Portugalski superstar ostaje bez opcija...

Ronalda niko neće! Superagent je zakucao na poslednja vrata - nije ih ni zatvorio, a odgovor je već dobio: Nein, danke!
profimedia-0712551785 - Copyright Profimedia

Kakav šamar otrežnjenja je dobio Kristijano Ronaldo ovog leta. Jedan od najboljih fudbalera svih vremena nuđen je klubovima širom Evrope u pokušaju da ode iz Mančester junajteda, ali 15-ak dana pre zatvaranja letnje pijace opcija je sve manje… Preciznije, gotovo da ih i nema…

Po mišljenju mnogih poslednja Kristijanova nada da napusti „Old Traford“ nestala je praktično pre nego što se i pojavila. Superagent Žorž Mendeš zakucao je na vrata Borusije iz Dortmunda u želji da im ponudi svoj najvećeg klijenta, međutim pre nego što ih je i zatvorio sa „Vestfalena“ je stigao odgovor - Nein, danke!

„Bild“ je prvi lansirao informaciju da je Kristijano ponuđen „milionerima“, koji pokušavaju da dodatno ojačaju napad posle šokantnog ostanka bez Sebastijana Alea na duži vremenski period, da bi ubrzo potom nemačkim medijima počela da se širi priča o još jednom odbijanju na ponudu Mendeša.

Nemci navode da je Borusija ekspresno dala negativan odgovorila na ponudu zbog Kristijanovih godina, kao i plate koju ima na „Old Trafordu“, a koja je, navodno, duplo veća od plate trenutno najplaćenijeg fudbalera kluba iz Dortmunda.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike