Treneri progovorili o haosu na londonskom derbiju! Nema povređenih, znači ništa se nije desilo! (VIDEO)

15.08.2022

05:10

0

Autor: 24sedam

Tuhel i Konte brzo zaboravili haos koji su napravili pored terena

Treneri progovorili o haosu na londonskom derbiju! Nema povređenih, znači ništa se nije desilo! (VIDEO)
konte - Copyright Printscreen/YouTube

Svega je bilo u derbiju Londona između Čelsija i Totenhema. Dve "napaljene" ekipe ginule su od prvog do poslednjeg minuta i podelile bodove - 2:2.

Ali da uzbuđenja na terenu ne budu u centru pažnje potrudili su se menadžeri Antonio Konte i Tomas Tuhel.

Ključanje je počelo kada je Totenhem izjednačio, a Italijan to proslavio trkom ka protivničkoj klupi. Nije se to svidelo Nemcu pa je stisnutih pesnica krenuo ka kolegi sa klupe Totenhema.

Malo vike i dreke, unošenja u lice i situacija se smirila. Pomislili smo da je to to i da ne može da bude luđe. Ali bilo je.

 

 

Nakon poslednjeg sudijskog zvižduka Konte je pružio ruku Tuhelu, a ovaj je toliko stisnuo da nije hteo da je pusti dok ga rival ne pogleda u oči. Novo gurkanje, nova vika i po crveni karton za oba menadžera.

Zbog svega što se izdešavalo svi su s nestrpljenjem čekali da čuju nastavak u vidu izjava Italijana i Nemca. Kad ono... Po njima se ništa nije desilo.

- To je kao kad igrači krenu u tuču i ne bude ništa. Nije potrebno izvinjavanje, ovo je Premijer liga. Borili smo se za svoje timove, niko nije uvređen, nismo se potukli, niko nije povređen. Ništa specijalno, proključalo je u trenutku, dešava se. Blizu smo jedni drugih, meč je bio pun tenzije. Buknulo je, ništa naročito - rekao je Tuhel, a slično razmišlja, ili bar govori i Konte.

- Na agresiju uvek odgovaram agresijom. To što se desilo nije problem, najvažnije je da je utakmica bila fantastična. Dešava se kada su tenzije velike na obe strane. Po načinu na koji se slavilo jasno je da je za oba tima ovo bila važna utakmica. Isto tako i za oba menadžera.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike