Što ne može niko može Mančester junajted! Veliko je umeće potrošiti milijardu funti i biti ovako loš! (VIDEO)

14.08.2022

14:37

0

Autor: 24sedam

Legenda Crvenih đavola oplela po rukovodstvu kluba sa Old Traforda

Što ne može niko može Mančester junajted! Veliko je umeće potrošiti milijardu funti i biti ovako loš! (VIDEO)
Geri Nevil - Copyright Printscreen/Twitter

Malo šta može toliko da zaboli u odnosu na ono što "neko tvoj" izgovori. A znaš da je u pravu!

Legenda Mančester junajteda, čovek koji je celu svoju karijeru proveo na Old Trafordu, osvojio osam titula Premijer lige, a ukupno 20 trofeja, Geri Nevil pogodio je u centar analizirajući situjaciju u njegovom Junajtedu.

Kao stručni konsultant Skaj sporta Nevil je naglasio izuzetno dostignuće rukovodstva kluba.

- Velika je stvar potrošiti milijardu funti i biti ovako loš! Protivnicima nije potrebno mnogo da demoliraju ovaj tim. Samo malo organizacije, malo borbe i tu si. Ako date gol, oni će se "oljuštiti" tako da je teško poverovati.

Upravo to smo videli u debaklu u 2. kolu Premijer lige (slično je bilo i u 1. kolu), a sve je posledica očajnog rukovođenja, smatra Nevil.

- Znali su svi već osam do deset meseci da je potrebno rekonstruisati tim za leto. Ralf Ragnik (prošlogodišnji privremeni menadžer) rekao je da Junajted čeka "operacija na otvorenom srcu". Teško je sada oprostiti što Ten Hagu nisu dovedeni igrači.

 

 

Užasno odrađen prelazni rok Nevil je video na sledeći način:

- Nije to tržište u zastoju. Timovi su završili posao. Svaki klub ima plan, a Mančester junajted misli "hajde da pogledamo holandsku ligu ili igrače koji su radili sa Ten Hagom". To se ne radi, to se ne može nazvati strategijom. Možda je moglo pre 15 godina. Sada morate da pronađete igrače i odradite posao sa njihovim menadžerima.

Posle dva startna poraza Junajted se sreće sa još jednom naizgled nepremostivom preprekom. Fudbaleri zaobilaze Old Traford u širokom luku.

- Ranije su na nezadovoljstvo navijača gazde odgovarale trošenjem novca. Sada je problem što taj novac neće niko da uzme. Zamislite da ste igrač i da ste gledali prvo poluvreme utakmice sa Brentofordom. Šta biste vi mislili o dolasku u taj klub - sve je precizno definisao Nevil.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike