Sergej asistencijom ostavio Mihajlovića bez bodova! Buran start sezone u Rimu! (VIDEO)

14.08.2022

20:09

0

Autor: G. F.

Lacio posle preokreta savladao Bolonju u meču sa dva crvena kartona

Sergej asistencijom ostavio Mihajlovića bez bodova! Buran start sezone u Rimu! (VIDEO)
Sergej Milinković-Savić - Copyright Profimedia/Federico Proietti / DPPI

Ako je suditi po prvom kolu Serije A biće ovo više nego uzbudljiva sezona. Videli smo to i u mečevima prvog dana, a videli smo i u duelu Lacija i Bolonje.

Dvoboj na rimskom stadionu između domaćih sa Sergejem Miilnkovićem Savićem na terenu i gostiju sa Sinišom Mihajlovićem na klupi, završen je trijumfom Lacija od 2:1 i to posle preokreta.

Da će biti "luda noć" videlo se već u sedmom minutu kada je novopečeni golman lacija Luis Maksimilijano uhvatio loptu van kaznenog prostora i dobio direktan crveni karton.

 

 

Pola sata kasnije, Austrijanac srpskih korena Marko Arnautović iskoristio je penal i doveo Bolonju u prednost. Na samom isteku prvog poluvremena Adama Soumaro uspeo je da za pet minuta zaradi dva žuta kartona i isključenje.

Nevoljama Mihajlovićeg tima tu nije bio kraj, pošto je u 68. minutu Lorenco di Silvestri postigao autogol za izjednačenje.

A onda je Sergej Milinković Savić asistencijom Ćiru Imobileu za pogodak "ukrao" Mihajlovićem timu i taj jedan bod koji su do 79. minuta imali u džepu.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike