Lukićev potez je ružan i senzacionalan: Hrvatski stručnjak ne razume odluku srpskog veziste, prebacuje odgovornost na klub i društvo

14.08.2022

06:53

0

Slučaj kapitena Torina trese Apenine

Lukićev potez je ružan i senzacionalan: Hrvatski stručnjak ne razume odluku srpskog veziste, prebacuje odgovornost na klub i društvo
profimedia-0691980951 - Copyright Profimedia

Srpski fudbaler Saša Lukić iznenadio je svojom odlukom i odbijanjem da nastupi na meču Torina i Monce, na otvaranju Serije A.

Kapiten Torina se zbog nezadovoljstva u pregovorima sa predsednikom kluba oko novog ugovora, rešio na radikalan potez, te je pred početak Serije A došao kod trenera Ivana Jurića i istakao da neće igrati protiv Monce.

Torino je ipak na tom meču slavio sa 2:1, a Jurić se nakon meča dotakao i Lukićeve odluke.

 

 

- Prilično senzacionalan potez. Teško je shvatiti kako momak koji je šest godina u ovom klubu i koji radi za komad hleba, učini tako nešto. To je svakako ozbiljna stvar. Kao gest kapitena, to je ružan i senzacionalan potez - kazao je Jurić najpre nakon meča, te dodao:

 - Za šest godina u klubu, nikada ništa nije rekao, to je zaista ozbiljno. Stvar je manje moja, a više društva, oni će se truditi da daju najbolje. Kao trener ne mogu ulaziti u pitanje, to je nešto između njega i kluba - istakao je trener, prenose italijanski mediji.

Lukić je, nakon odbijanja da nastupi protiv Monce, navodno i zatražio da do kraja prelaznog roka pojača Romu, koja je pokazala veliko interesovanje za srpskog vezistu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike