Partizan je u nezgodnoj situaciji! Ne pretimo, ali... Debitanti u Superligi čekaju Parni valjak

13.08.2022

15:12

0

Autor: 24sedam

Razlika na tabeli je jedan bod, s tim da Novosađani imaju meč više

Partizan je u nezgodnoj situaciji! Ne pretimo, ali... Debitanti u Superligi čekaju Parni valjak
FK Mladost GAT - Copyright Printscreen/Instagram/FK Mladost GAT

Fudbaleri Partizana gostovaće ekipi Mladosti GAT u utakmici 6. kola Superlige Srbije. Iako je Parni valjak klub mnogo veći klub, trenutno stanje na tabeli to ne kaže. Partizan, na čiju klupu je seo Gordan Petrić trenutno je deveti, sa pet bodova iz četiri meča. Na drugoj strani, Novosađani iz pet duela imaju četiri boda.

- Protivnik je u nezgodnoj situaciji i sigurno da će hteti da napravi reakciju, ali moj fokus je na moj tim i na moje igrače, da probamo da na teren implementiramo ono što smo radili na treninzima i da izdejstvujemo rezultat. Ne pretimo, naravno, nikome, ali sportski je nadati se pozitivnom ishodu - rekao je šef stručnog štaba Mladosti, Aleksandar Linta, a duel sa crno-belima najavio je i defanzivac Vladimir Kovačević.

- Očekuje nas jedna velika, istorijska utakmica. Poštujemo Partizan, favoriti su, ali mislim da imamo šanse da ih ugrozimo i napravimo problem. Mogu da kažem da će svako ko istrči na teren dati sve od sebe, čak i više od 100% mogućnosti da ostanemo neporaženi. Ukoliko se ukaže prilika za nešto više, svakako ćemo se truditi da je iskoristimo - kazao je Kovačević.

Duel na stadionu "Karađorđe" biće odigran sutra (nedelja), od 19.30 uz direktan prenos na Premium 1 TV Arena sport.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike