Strašno! Brazilac stiže kod Mitrovića, a razlog odlaska iz domovine je užasan!

13.08.2022

13:19

0

Autor: 24sedam

Nastupao je i za Anži, Čelsi i Arsenal

Strašno! Brazilac stiže kod Mitrovića, a razlog odlaska iz domovine je užasan!
Vilijan - Copyright MN Press

Bivši fudbalski reprezentativac Brazila Vilijan saopštio je da napušta Korintijans zbog konstantnih pretnji koje su on i njegova porodica dobijali od navijača tima iz Sao Paula.

- Danas se opraštam od Korintijansa. Želim da se zahvalim klubu koji mi je dao šansu da ponovo obučem ovaj dres i svim navijačima koji su me uglavnom podržavali.

Kada sam se vratio u Brazil, jer sam imao veliku želju da igram za Korintijans. Znao sam da će biti pritiska, zahteva i kritika, ali nisam došao da bi mi se pretilo.

Posle konstantnih pretnji koje smo dobijali moja porodica i ja, odlučio sam da raskinem ugovor i smatram da je tako bolje i za mene i za klub. Želim klubu sreću i neka ga bog čuva - napisao je Vilijan na Tviteru.

Brazilski ofanzivni vezista vratio se prošlog leta u Korintijans u kom je ponikao i iz koga je 2007. otišao i započeo evropsku odiseju u Šahtjoru iz Donjecka.

Vilijan je nastupao i za Anži, Čelsi i Arsenal, a za reprezentaciju Brazila odigrao je 70 utakmica i postigao devet golova.

Kako su pisali engleski mediji, Vilijan je blizu prelaska u londonski Fulam za koji nastupa srpski reprezentativac Aleksandar Mitrović.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike