Juventus već priča srpski! Topla i srdačna dobrodošlica za Kostića, dočekao ga Vlahović, Bonući odmah o dresu, a Kolumbijac je hit (VIDEO)

13.08.2022

11:34

0

Srpski tandem će tek privlačiti pažnju javnosti

Juventus već priča srpski! Topla i srdačna dobrodošlica za Kostića, dočekao ga Vlahović, Bonući odmah o dresu, a Kolumbijac je hit (VIDEO)
Filip Kostić i Dušan Vlahović - Copyright Printscreen/Youtube/Juventus

Filip Kostić je od juče i zvanično fudbaler torinskog Juventusa, te će srpski navijači sa velokom pažnjom gledati mečeve "stare dame", naročito što će činiti tandem sa Dušanom Vlahovićem.

Nema sumnje da će njihove akcije biti glavne na društvenim mrežama i u medijima, a Kostić koji je tek došao, već je izazvao veliku pažnju, ali i poštovanje.

Na ulasku u trening kamp sačekali su ga direktor Pavel Nedved i trener Maksimilijano Alegri, kao i saigrači, među kojima je očekivano prvi bio upravo Dušan Vlahović.

- Šta ima, dobrodošao - kazao je Vlahović na srspkom jeziku, na šta je Kostić uzvratio sa "hvala brate".

Ali, potom je usledilo veliko iznenađenje za srpskog igrača veznog reda. Gotovo da niko nije očekivao takav razvoj situacije kada je prišao Huan Kvadrado.

 

 

- O, brate, dobro jutro brate! - uz osmeh je Kostića pozdravio Kolumbijac na tečnom srpskom jeziku.

Topla i srdačna dobrodošlica, kako i zaslužuje igrač Kostićevog kalibra.

Potom je usledio pozdrav sa kapitenom Leonardom Bonućijem, koji je pojasnio važnost dresa Juventusa, a krug pozdrava zatvorili su Pavel Nedved i Maksimilijan Alegri.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike