Brat Bjankonero je dao prvi intervju! Nije teško reći "da" Juventusu!

12.08.2022

19:58

0

Autor: 24sedam

Ugovor je potpisao do 2026. godine

Brat Bjankonero je dao prvi intervju!  Nije teško reći "da" Juventusu!
Filip Kostić - Copyright Printscreen/Twitter/JuventusFC

U sezoni pred nama dres Juventusa nosiće i Filip Kostić. Reprezentativac Srbije i sada već bivši član Ajntrahta predstavljen je kao novi član italijanskog velikana.

- Nije teško reći "da" Juventusu - kazao je Kostić o čijem se transferu pričalo prilično dugo.

- Mislim da bi ovo mogao biti odlučujući korak za moju karijeru, naporno sam radio da bih došao dovde. Mislim da zaslužujem da budem u Juventusu. Za ovakav klub uvek je pravo vreme.

U Juventusu je već saigrač iz nacionalnog tima, Dušan Vlahović.

- Već sam razgovarao sa Dušanom, srećan sam što je deo tima. On je jedan od najboljih napadača današnjice, uživanje je igrati sa njim.

U "ligama petice" od Kostića su otkako je stigao u Frankfurt više puta asistirali samo Tomas Miler i Lionel Mesi, pa se to očekuje i u Juventusu.

- Mogu da donesem kvalitet i asistencije, daću sve za Bjankonere i radiću ono što trener zahteva od mene i što je najbolje za tim. Veoma sam srećan što sam ovde i navijačima mogu samo da poručim - vidimo se uskoro na terenu - zaključio je Kostić koji se ugovorom obavezao do juna 2026. godine.

Inače, na Tviteru su i napisali "Brate bjankonero".

Podsetimo, posle odlaska iz kragujevačkog Radničkog bio je u Groningenu, Štutgart i HSV-u. U Juventus je prešao za 12 miliona evra, uz moguće bonuse.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike