Kostić stigao na potpis karijere! Srbin u Torinu na lekarskim pregledima, čeka se promocija! (FOTO/VIDEO)

11.08.2022

15:33

0

Autor: 24sedam

Reprezentativca Orlova detalji dele od ugovora sa Juventusom

Kostić stigao na potpis karijere! Srbin u Torinu na lekarskim pregledima, čeka se promocija! (FOTO/VIDEO)
Screenshot 2022-08-11 at 17.24.21 - Copyright Printscreen/Twitter/juventusfc

Srpski reprezentativac Filip Kostić nalazi se nadomak najvećeg transfera u karijeri. Posle skoro tri meseca čekanja i nagađanja, brzonogi ofanzivac danas je stigao u Torino na lekarske preglede i potpis ugovora sa Juventusom!

 

 

 

 

Prvo koketiranje Stare dame i Srbina počelo je čim se završila prošla sezona. Neposredno pošto je dosadašnji igrač Ajntrahta proglašen za najboljeg igrača sezone u Ligi Evrope, iz Italije su stigli prvi signali da je Juve bacio oko na nekadašnjeg fudbalera kragujevačkog Radničkog.

Početkom letnjeg prelaznog roka delovalo je da je sve završeno, međutim do konkretizacije posla nikako nije dolazilo, da bi se čelnici Stare dame potom okrenuli finiširanju dogovora sa Anhelom Di Marijom. Pošto je Argentinac stigao na „Alijanc stadion“, priča oko Kostića potpuno je utihnula i činilo se da je Juventus odustao od posla sa Srbinom, međutim pre nekoliko dana sve se ponovo zahuktalo i potom prilično brzo i završeno.

 

 

 

 

Poslednji detalji se u Torinu privode kraju, Kostića od crno-belog dresa deli samo zvanična promocija koja se očekuje u svakom trenutku…

 

 

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike