Grobari neće biti sami u Humskoj? Navijači AEK stižu u Beograd!

09.08.2022

16:02

0

Autor: 24sedam

Potpuna konfuzija oko prisustva fanova kiparskog kluba na Topčiderskom brdu

Grobari neće biti sami u Humskoj? Navijači AEK stižu u Beograd!
profimedia-0709964517 - Copyright Profimedia

Postaje sve komičnije šta se dešava u i oko Partizana. Upravljačka i rezultatska kriza žestoko drmaju zidine fudbalskog zdanja u Humskoj, koje se ponovo našlo u potencijalnom problemu, potpuno nepotrebnom i za klubove manjeg renomea od onog koji imaju crno-beli.

Već nekoliko dana traje potpuna pometnja oko toga da li će u četvrtak (21.00, TV Arena sport Premium1) na Topčiderskom brdu kiparski AEK imati podršku svojih navijača u revanš meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope. Pojedini glasovi iz Larnake tvrdili su da im je u klubu rečeno kako na zahtev Partizana ne mogu da prodaju karte svojim navijačima, a ta informacija dobila je određenu vrstu potvrde u ponedeljak kada je objavljeno da kiparski šampion neće imati podršku fanova u Humskoj iako su dobili 200 karata za članove svoje delegacije.

Ipak, u toku dana sa Kipra su stigle potpuno drugačije vesti, potkrepljene fotografijama na lokalnim portalima. Na njima se vidi nekolicina navijača u AEK-ovim bojama koji na aerodromu čekaju let za Beograd, da bi se ubrzo pojavile slike i iz aviona koji čarter letom dovozi Kiprane u srpsku prestonicu.

Kako će se cela saga završiti saznaćemo najkasnije u četvrtak pred sam početak meča, a podsetimo cela konfuzija nastala je posle proterivanja Partizanovih navijača sa stadiona AEK-a prošlog četvrtka samo desetak minuta pošto je utakmica dva kluba počela.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike