Legenda Junajteda nema dilemu, ovo je ključ muka na Old Traforda! Nema karaktera u ekipi, Ronalda nipošto ne smeju da prodaju!

08.08.2022

13:35

0

Autor: 24sedam

Nekadašnji as Mančestera Roj Kin reagovao posle blamaže u 1. kolu Premijer lige

Legenda Junajteda nema dilemu, ovo je ključ muka na Old Traforda! Nema karaktera u ekipi, Ronalda nipošto ne smeju da prodaju!
roj kin - Copyright printscreen/Twitter/footballdaily

Nova sezona, prva koju sa klupe počinje menadžer Erik ten Hag, i nova nada za navijače Mančester junajteda. Nada u bolje sutra, odnosno povratak na staze stare slave.

I onda dođe prvo kolo, vruće je na Old Trafordu, a gost za poželeti. Brajton. Ekipa koja će taman poslužiti za dizanje samopouzdanja i hvatanje pobedničkog ritma.

Bum, tras... 2:1 za Brajton. Nova  blamaža Mančester junajteda. Gotovo nikome baš nije najjasnije šta se dešava sa posrnulim gigantom. Jedan od onih koji su prepoznali problem i koji su spremni javno da ga kažu je legendarni Irac Roj Kin, čovek koji je dao celog sebe Mančester junajtedu.

- Problemi su ostali isti! To  su isti ljudi, iste ličnosti,  isti karakteri... Posebno u veznom redu. U timu su talentovani igrači, ali ne umeju da se nose sa padovima. Ne vidim ličnost, ne  vidim  karakter u Mančester  junajtedu - rekao je Kin, pa bio još precizniji:

 

 

- Veznom redu nedostaje fudbalske inteligencije, posebno Fredu. Ja o tome govorim već duže vreme. Fred i Mektomini nisu dovoljno dobri i oni neće odvesti ekipu u borbu za vrh tabele.

Profimedia
 

Ima legendarni Irac i jedan ključni savet čelnicima Junajteda.

- Ne sme se dopustiti da Ronaldo ode iz kluba, a da ostanemo uvereni da je Marsijal odgovor za mesto napadača. On to jednostavno nije!

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike