Holanđanin brojao samo šanse Junajteda pa doneo zaključak: Dva jeftina gola i poraz, a bili smo bolji (VIDEO)

07.08.2022

18:22

0

Autor: 24sedam

Loš početak Erika ten Haga na klupi "crveni đavola"

Holanđanin brojao samo šanse Junajteda pa doneo zaključak: Dva jeftina gola i poraz, a bili smo bolji (VIDEO)
ten hag2 - Copyright Tanjug/AP

Erik ten Hag nije krio razočarenje zbog poraza Junajteda kod kuće na otvaranju nove sezone u  Premijer lig. "Crveni đavoli" sa novim strategom koji je došao iz Ajaksa bili su nemoćni protiv Brajtona, iako poraženi samo sa 1:2.

Holanđanin je posle "noćne more od deboija" kako prvi meč opisuju mediji na Ostrvu, istakao da njegov tim mora brzo da uči iz svojih iskustava.

Tanjug/AP
Erik ten Hag

- Brajton je dobar tim i zaslužuju da im se čestita, ali gledam samo svoj tim i smatra da nije trebalo da primimo dva tako jeftina gola. To je razočaravajući neuspeh. Od početka sam znao da mi neće biti lak zadatak. U drugom poluvremenu smo bili bolji u sredini, sa Eriksenom nisko, a Ronaldom visoko. Kreirali smo prilike i Rašford je imao dve dobre šanse, šteta što nismo postigli gol u tim fazama - rekao je bivši kormilar Ajaksa.

Brajton je trijumfovao zahvaljujući golovima Nemca Paskvala Grosa u 29. i 39. minutu, a poraz je donekle ublažio autogol Mekalistera u drugom poluvremenu. Izveštači uglavnom ne dele mišljenje Teh Haga i ne potenciraju toliko Rašfordove propuštene prilike, budući da su slične ostale nerealizovane i na drugoj strani, posebno u prvom poluvrmenu kod rezultata 0:1 za Brajton. 

Erik ten Hag je takođe prokomentarisao i spekulacije da je klub zainteresovan za napadača Bolonje Marka Arnautovića.

- Pokušavam da se ne bavim imenima. Verovatno je tokom predsezone oko 250 igrača bilo povezano sa Mančester junajtedom. Imamo dva napadača, možda i trećeg, Rašforda. Smatrali smo ga napadačem, ali je imao dobru predsezonu na levom boku - rekao je Ten Hag na konferenciji za novinare.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike