Ovo je priča o saigraču Dejana Joveljića: Izgubio dedu, ostavio ženu i dvoje dece i zapao u depresiju

05.09.2021

08:49 >> 08:53

0

Čuveni Čičarito danas ima 33 godine i teške privatne probele ostavljene iza sebe

Ovo je priča o saigraču Dejana Joveljića: Izgubio dedu, ostavio ženu i dvoje dece i zapao u depresiju
Copyright Čičarito/Profimedia

Nekadašnje čudo od deteta, meksički reprezentativac Havijer Ernandez, poznatiji u svetu fudbala kao “Čičarito”, igraće i ove sezone za LA Galaksi zajedno sa srpskim fudbalerom Dejanom Joveljićem, pošto je uspeo da se izbori sa svim problemima u privatnom životu.

Čičarito, koji je napunio 33 godine, priznaje da se prošle godine suočio sa teškim problemima koje mu je izazvala depresija.

– Odlično sam raspoložen, srećan sam i veoma sam zahvalan što sam na mestu na kome sam sada, jer mi je prošla godina bila veoma teška. Patio sam od duboke depresije. Izgubio sam dedu, a onda su se u ličnom životu pojavile situacije sa kojima sam morao da se nosim, ​​pa sam bio u jako lošem položaju, ako se to tako može nazvati. Zatim sam napustio svoju zonu komfora, preuzeo odgovornost za svoje postupke, svoj život, doneo neke odluke i samo sam želeo da živim u sadašnjosti, uživam u životu i radim ono što najviše volim – igram fudbal – rekao je Čičarito u jednom podkastu Mančester junajteda, a njegove reči prenosi britanski Miror.

Meksikanac ističe da je počeo da radi na sebi kako bi prevazišao psihičke probleme.

– Počeo mnogo da ulažem u sebe u smislu vremena, radeći sa mnogo ljudi oko sebe u oblastima ishrane, fitnesa, fiziološkog stanja, emocija, marketinga, pa čak i malo stila.

Čičarito nije želeo dublje da ulazi u svoj privatni život, ali to je valjda i normalno za nekog ko je prethodnih meseci bio na naslovnim stranama zbog razvoda. Njegov brak sa fotomodelom iz Australije Sarom Koen više ne funkcioniše, iako sudski još nije okončan, ali majka njegove dvoje dece Noe i Nale, rekla je medijima da njen suprug ne učestvuje u odgajanju naslednika.

Dok se čeka rasplet porodične drame, Čičarito kaže:

– Samo želim da budem veran sebi i da živim životom koji želim i zaslužujem, bez obzira na društvo, koje nam ponekad govori šta treba, a šta ne treba da radimo .

Ove sezone Čičarito je odigrao deset utakmica za Galaksi, u kojima je uspeo da postigne deset golova i zabeleži dve asistencije.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike