Sale Ilić razočarao Bugare! Nadam se da Partizan neće doći do Levskog!

05.08.2022

18:19

0

Autor: 24sedam

Legendarni kapiten crno-belih o potencijalnom dvomeču u kvalifikacijama za Ligu konferencija

Sale Ilić razočarao Bugare! Nadam se da Partizan neće doći do Levskog!
Copyright MN Press

Nije se Partizan proslavio na Kipru, ali to nije previše umanjilo optimizam kod navijača crno-belih u konačan ishod dvomeča sa AEK-om iz Larnake u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Doživeo je Valjak u četvrtak još jedan žestok udarac na otvaranju nove sezone, poraz na Kipru (2:1) samo je dodatno produbio krizu u kojoj se nalazi ekipa Ilije Stolice, koji će kako zna i ume morati do narednog četvrtka da razdrma tim i pronađe kombinaciju koja će klub iz Humske odvesti u plej-of drugog po jačini UEFA klupskog takmičenja.

Nada se tome i legendarni kapiten Partizana Saša Ilić, od kojeg su bugarski mediji želeli da čuju očekivanja od potencijalnog duela crno-belih i Levskog u poslednjem kvalifikacionom kolu Lige konferencija.

- Nadam se da će Partizan eliminisati AEK i da uopšte neće doći do meča sa Levskim. Nisam pristalica „šta bi bilo kad bi bilo“, bolje je da se bavimo Kipranima umesto da raspravljamo o mogućem okršaju sa Levskim – kazao je Ilić, koji je i sam sinoć doživeo veoma bolan poraz.

Njegov CSKA je u Sofiji minimalno poražen od irskog Sent Patriksa.

- Takve stvari se dešavaju u fudbalu. Primili smo gol posle naše greške. Ponovo smo imali puno individualnih grešaka, što je posebno loše kada igraš protiv ekipa koje se prilično dobro brane. Ipak, ostaje još jedna utakmica, iako tamo idemo posle lošeg rezultata – dodao je Saša Ilić.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike