Partizanu mini tika-taka donela vođstvo na Kipru! Menig nije imao težak zadatak, od Rikarda ovo niko nije očekivao! (VIDEO)

04.08.2022

16:47

0

Autor: 24sedam

Crno-beli sjajno otvorili meč protiv AEK-a

Partizanu mini tika-taka donela vođstvo na Kipru! Menig nije imao težak zadatak, od Rikarda ovo niko nije očekivao! (VIDEO)
Screenshot 2022-08-04 at 18.35.52 - Copyright Printscreen/Arena sport

Uzdrmani, posrtanjima na domaćoj sceni, Partizan je izašao u Evropu. Crno-beli u novu evro-odiseju krenuli su od trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope, a prvi rival im je kiparski AEK.

Izabranici Ilije Stolice prvo poluvreme dvomeča igraju u Larnaki, a otvaranje duela konačno je navijačima Partizana dalo razloga za osmeh. Zaigrali su crno-beli od početka puno smislenije, konstantno pritiskaju rivala, što im je donelo rezultat u 18. minutu.

Odigrali su Fejsa i Natho mini tika-taku na sredini terena, iskusni Izraelac je izbacio potom u prazan prostor Rikarda koji je ušao po desnoj strani u kazneni prostor i obišao istrčalog golmana rivala.

Najbolji strelac Partizana iz prošle sezone potom je odigrao potpuno suprotno od onoga na šta je navikao sve na crno-beloj strani Topčiderskog brda. Umesto šuta iz mrtvog ugla, što je dosad bila njegova praksa, podigao je glavu, video u srcu kaznenog prostora usamljenog Meniga, kojem nije bilo teško da donese veliku radost crno-belima na Kipru.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike