Vlahoviću stiže super-paker! Kostić u Juventusu – Ajntraht pristao, pitanje je sata!

05.08.2022

14:49

0

Autor: 24sedam

Srpski reprezentativac na pragu Alijanc stadiona

Vlahoviću stiže super-paker! Kostić u Juventusu – Ajntraht pristao, pitanje je sata!
profimedia-0634473125 - Copyright Profimedia

Transfer saga Filip Kostića, koja traje od prošlog leta, bliži se kraju. U trci sa Interom, Lacijom i Vest Hemom, do reprezentativca Orlova prvi je stigao Juventus, koji je, prema saznanjima italijanskih medija, postigao načelan dogovor sa Ajntrahtom oko visine obeštećenja.

Dugo traje koketiranje Stare dame i Kostića. Još početkom leta sve je ukazivalo na to da će srpski ofanzivac zadužiti opremu „bjankonera“, međutim Juve je odlučio da najpre završi transfer Anhela di Marije zbog čega je priča sa Kostićem polako utihnula.

Nedelje su prolazile i delovalo je da su čelnici torinskog velikana odustali od srpskog reprezentativca, što je nedavno pokušao da iskoristi Vest Hem. Ipak, izostanak iz Lige šampiona bila je prepreka koju Čekićari nisu uspeli da premoste, a kada su svi znakovi pored puta ukazivali na to da će naredne sezone nekadašnji fudbaler kragujevačkog Radničkog predvoditi Ajntraht u elitnom takmičenju u priču se ponovo uključio Juve i ekspresno završio stvari.

Brojni evropski mediji poslednjih sati bruje o tome da je Kostić na pragu „Alijanc“ stadiona. Ističu kako je Srbin već dogovorio lične uslove sa nekadašnjim italijanskim šampionom, a da se nešto krupno dešava moglo bi da se nasluti i na stranicama ugledne „Gazete delo Sport, čiji su se novinari potrudili da svojim čitaocima približe Kostića, kojeg su opisali kao „malog Robena, koji izmiče rivalima, ali i reflektorima“.

„Gazeta“ tvrdi da su se Juve i Ajntrajt našli na 12 miliona evra, plus tri miliona kroz bonuse, dok insajderi na Apeninima tvrde da je Kostićeva promocija u Juventusu samo pitanje trenutka.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike