Poniženjima za crno-bele nema kraja! Prvo Gaćinović, sad i Kiprani: Sa ovakvim Partizanom lako se igra!

05.08.2022

12:33

0

Autor: 24sedam

Legenda kluba iz Larnake veruje da se moglo više sinoć od 2:1

Poniženjima za crno-bele nema kraja! Prvo Gaćinović, sad i Kiprani: Sa ovakvim Partizanom lako se igra!
Screenshot 2022-08-04 at 19.40.36 - Copyright Printscreen/Arena sport

Bivši fudbaler AEK Jorgos Konstatinu izjavio je da su fudbaleri kiparskog tima mogli i bolje da prođu od minimalne pobede 2:1 i da za revanš moraju da se pripreme za drugačiji Partizan, jer on predviđa smenu Ilije Stolice.

- Idemo na vruć teren, gde će igrači morati da budu spremni za žestoku borbu i plansku igru. Predviđam da će biti i rekonstrukcije u Partizanu, što se tiče trenera. Pošto ovaj nije silazio da daje izjave i sa onim što se čulo u prethodnom periodu, možda i dođe do promene - rekao je Konstantinu o Iliji Stolici.

Nekadašnji napadač nije oduševljen Partizanom:

- Mislim da lopta mora biti u nogama AEK. Naš tim drži ključ plasmana u sledeću rundu. Mora da igra veoma pažljivo, sa ispravnim planom i da se kvalifikuje. Optimista sam, jer se sa ovakvim Partizanom, koji smo videli juče, igra lako - kaže Konstantinu:

 - Moglo je bolji rezultat da se postigne. Partizan je bio tim sa kojim se moglo lako nadigravati. Ponekad se videla eksplozivnost njihovih napadača, ali sve u svemu nije bilo ništa strašno. Postoji i olakšavajući faktor za AEK, a to su 120 minuta od prethodne utakmice, gde su se naši igrači mnogo istrošili.

Da podsetimo, trener Novog Pazara Vladimir Gaćinović posle utakmice 4. kola protiv Partizana izjavio je u mikrofon TV Arena Sport da je njegov tim propustio priliku da napuni do vrha mrežu crno-belih. Očigledno da su i na Kipru imali isti osećaj nakon meča protiv Stolicine ekipe.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike