Opuštanja nema! Zvezdaše neće uspavati beogradska "petica"

04.08.2022

04:57

0

Autor: 24sedam

U Jermeniju prvak Srbije nosi veliki rezultatski kapital

Opuštanja nema! Zvezdaše neće uspavati beogradska "petica"
FK Crvena zvezda - Copyright MN Press

Pobeda od 5:0 širom je otvorila vrata plej-ofa za Ligu šampiona fudbalerima Crvene zvezde. Sada je plasman u poslednje kolo kvalifikacija potrebno i potvrditi u revanšu sa Pjunikom.

- Ne želim da potcenjujem ekipu Pjunika, ali individualno smo jači i mislim da je to presudilo na večerašnjem meču. Što se nas i revanša tiče, ništa se neće menjati. Bićemo koncentrisani i usmereni.

Mi smo Crvena zvezda i hoćemo da pobedimo na svakoj utakmici. To je naš zadatak, a želimo da pojačamo samopouzdanje pred nadam se plej-of za ulazak u Ligu šampiona - kazao je Slavoljub Srnić koji je u drugom poluvremenu zamenio Aleksandra Kataija.

FK Crvena zvezda
 

Za revanš imaće vremena i da se spreme igrači Dejana Stankovića, s obzirom da je superligaški meč protiv Vojvodine odložen.

- Mirna nedelja je pred nama. Imaćemo vremena da se spremimo, pre svega za naš cilj, a to je ulazak u Ligu šampiona. Želim i da pohvalim navijače i sjajnu atmosferu. Očekivali smo da će biti odlično, ali nismo očekivali ovakav spektakl - zaključio je Srnić, a navijačima se zahvalio i Stefan Mitrović, strelac petog gola, takođe rezervista.

- Neverovatan je osećaj igrati na punoj Marakani, zaista sam o ovom sanjao ceo život. Naježio sam se kad sam ušao na teren. Ova publika je neverovatna, evo i sad dok pričam nije mi svejedno. A tek kad sam postigao gol... Naravno, odmah sam otrčao kao severu, imamo najbolje navijače na svetu.

MN Press
 

Iako smo pobedili sa 5:0, ne možemo da se opustimo. Na gostovanjima u Evropi je jako teško, ali daćemo sve od sebe da još jednom pobedimo - zaključio je mladi fudbaler, ali već veliko pojačanje.

Za plasman u grupnu fazu elitnog UEFA takmičenja, najverovatnije će igrati Zvezda i Makabi Haifa koji je sa 4:0 savladao Apolon sa Kipra.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike