Udariće kum na kuma zbog Lige šampiona: Zvezdana Terzića venčao Miljenko Špoljarić, otac uzdanice Apolona iz Limasola

02.08.2022

10:56

0

Autor: 24sedam

Potencijalni kumovski derbi u plej-ofu za Ligu šampiona

Udariće kum na kuma zbog Lige šampiona: Zvezdana Terzića venčao Miljenko Špoljarić, otac uzdanice Apolona iz Limasola
danilo - Copyright mn press, printscreen

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić mogao bi da putuje kod kuma Miljenka Špoljarića na Kipar, ali kao rival njegovog sina Danila koji igra u veznom redu Apolona iz Limasola.

Postoje dva uslova da bi se to dogodilo: crveno-beli da pobede Pjunik, a da Apolon u trećem kolu eliminiše Makabi iz Haife, što neće biti lagan zadatak za Kiprane.

Danilo Špoljarić dolazi iz prave fudbalske porodice. Otac Miljenko igrao je u OFK Beogradu početkom 90-tih, da bi se posle toga preselio na Kipar za čiji je nacionalni tim nastupao čak 21 put.

mn press, printscreen
Miljenko Špoljarić

 

Najstariji sin Miljenka Aleksandar (27) još uvek je golman u kiparskoj drugoj ligi. On je probao da se nametne u OFK Beogradu, pa je jedno vreme proveo u Grafičaru, ali se kasnije vratio u zemlju u kojoj je rođen i od tada igra za manje kiparske klubove. Srednji Sin Matija (25) najviše je obećavao. U svojim juniorskim danima igrao je za Atletiko Madrid i za U19 reprezentaciju Srbije u generaciji sa Lukom Jovićem, Nikolom Milenkovićem... Danas je igrač Arisa iz Limasola i stalni reprezentzativac Kipra.

Najmlađi Danilo (23) mogao bi da napravi i najbolju karijeru od svih Špoljarića. Svojevremeno je kao dečak bio na meti Atletiko Madrida, ali dosad nije odlazio sa Kipra uprkos interesovanju grčkih i drugih klubova. Za reprezentaciju Kipra je debitovao u martu protiv Estonije.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike