Orlovi će u Kataru biti deo istorije! Srbija odabrala bazu tokom Mundijala – takve nema u regionu! (FOTO)

29.07.2022

16:35

0

Autor: A. Š.

Ekspedicija naše zemlje izabrala prvi ol inkluziv hotel sa pet zvezdica

Orlovi će u Kataru biti deo istorije! Srbija odabrala bazu tokom Mundijala – takve nema u regionu! (FOTO)
Hotel za fudbalere Srbije - Copyright Printscreen/Insatgram/rixosgulfhoteldoha

Dok navijači širom planete odbrojavaju nedelje do početka istorijskog Mundijala u Kataru, nacionalni savezi zemalja učesnica privode kraju sve predradnje koje je neophodno završiti pre dolaska zvaničnih ekspedicija.

Jedna od njih je i izbor baze za reprezentacije tokom boravka u Dohi, a Orlovi su za svoju odabrali pomalo i „egzotično“ mesto. Dragan Stojković Piksi, njegovi saradnici i izabranici će tokom učestvovanja na prvom u istoriji zimskom prvenstvu sveta biti smešteni u Riksos Gulf hotelu, čiji se vlasnici spremaju za istorijski trenutak – puštanje u rad prvog ol inkluziv hotela sa pet zvezdica u regionu.

Orlovi su za svoju bazu odabrali hotel koji je otvoren 1973. godine kao Gulf hotel. Pre nekoliko godina Riksos lanac hotela ga je uzeo pod svoje okrilje sa nekoliko lokalnih partnera, koji za cilj imaju stvaranje potpunog užitka za sve svoje goste, kojima će na raspolaganju biti luksuzni sadržaji među kojima su sedam restorana sa raznolikim kuhinjama, vrhunski spa centri, ekskluzivni sportski klubovi...

Riksos Gulf hotel počeo je sa renoviranjem 2019. godine i biće spreman na vreme da ugosti Tadića i drugove, koji će biti raspoređeni u nekim od 350 luksuznih soba i apartmana, smeštenih u dve odvojene kule.

Buduća velelepna zgrada nalazi se na obali Dohe i odlikuje je vrhunska pozicija, s obzirom da se nalazi u blizini međunarodnog aerodroma i centralno je pozicioniran u odnosu na sve stadione na kojima će se igrati utakmice Mundijala. Ono što je Orlovima najvažnije, poslednju utakmicu grupne faze SP igraće protiv Švajcarske na „Ras Abu Abud“ stadionu koji će moći da vide sa svojih terasa i prozora.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike