Partizan je već ranjen, a Pazarci će biti agresivni! Više nismo u poziciji da biramo protiv koga ćemo da uzmemo bodove!

28.07.2022

09:57

0

Autor: 24sedam

Domaćini nemaju nijedan bod, dok su crno-beli osvojili pet

Partizan je već ranjen, a Pazarci će biti agresivni! Više nismo u poziciji da biramo protiv koga ćemo da uzmemo bodove!
Vladimir Gaćinović - Copyright MN Press

Fudbaleri Partizana će posle jedne pobede i dva remija gostovati Novom Pazaru, u utakmici 4. kola Superlige Srbije. Za crno-bele početak sezone bio je razočaravajuć, pa će Pazarci pokušati da iskoriste loš trenutak u kojem su crno-beli.

O tome svedoče i reči šefa stručnog štaba Vladimira Gaćinovića.

- Partizan ima kvalitet i brzinu, ritam jači od gotovo svih ostalih ekipa u ligi. Dovoljna je i najmanja greška da vas kazni, a na nama je da ih svedemo na najmanju meru, jer su nas one u sva tri prethodna meča odvele u poraz. Model igre napadački i agresivan nećemo menjati, osim neke detalje. Imamo kvalitet i ne odustajemo da baš sad tražimo bodove - kazao je Gaćinović i najavio izmene.

 

 

- Promena je bilo i u prošlom meču, biće ih i sada. Dva do tri, možda i četiri igrača koja nisu počela duel u Ivanjici naći će se u timu. Pojedinci su se nametnuli radom na treninzima, drugi nisu bili u pravom ritmu u meču sa Javorom. Ne menja to, mnogo naše ciljeve, s obzirom na to da uvek imamo plan B i C - objasnio je iskusni trener čiji tim nema osvojene bodove, a gol razlika je 2:5.

- Bitno je da budemo produktivni, dakle, onakvi kakvi nismo bili u prve tri utakmice, o čemu govori broj bodova. Nemam primedbu na igru. Ne po mom, već i po mišljenju mnogih koji nisu direktno zainteresovani za Novi Pazar igramo iznad očekivanja. Nedostaje nam samo najbitniji začin - bodovi. Ratković je povređen i na njega ne možemo računati. Ostali su spremni. Teško je prve bodove tražiti protiv Partizana, ali nismo u poziciji da biramo kad i gde ćemo ih uzeti - zaključio je Gaćinović. 

Početak utakmice zakazan je za sutra (petak) u 18.55, uz direktan prenos na Premium 1 TV Arena sport. Glavni sudija biće Marko Ivković.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike