Partizan ostao i bez 13. igrača ovog leta! Holender se uputio ka Horgošu, preko granice ga čeka novi klub

28.07.2022

08:58

0

Autor: 24sedam

Kragujevčanin odlazi iz Humske posle dve sezone

Partizan ostao i bez 13. igrača ovog leta! Holender se uputio ka Horgošu, preko granice ga čeka novi klub
20210727mmHolend03 - Copyright MN Press

Crno-beli su izgubili i 13. igrača ovog leta. Filip Holender je razdužio opremu Partizana i otputovao u Mađarsku, gde ga očekuju lekarski pregledi u novom klubu Vašašu.

Ako sve protekne u najboljem redu, Holender će potpisati trogodišnji ugovor sa mađarskim klubom. On je već branio boje Honveda, pre nego što će završiti u švajcarskom Luganu iz kojeg je stigao u Husmku 2. oktobra 2020. godine.

Nakon odlične prve sezone kod Aleksandra Stanojevića, kada je igrao lažnu devetku, usledila je bleda prošla sezona u kojoj je slabo dobijao šansu. Holender je odigrao 69 utakmica za crno-bele na kojima je postigao 12 golova i imao još četiri asistencije.

Vašaš je prošle sezone izborio povratak u prvu ligu i sada pravi tim kako bi ostao deo elitnog društva. 

Danas će verovatno odlazak iz Partizana ozvaničiti i kapiten Saša Zdjelar. Vezni igrač završava pregovore sa moskovskim CSKA.

Pre Holendera i mogućeg odlaska Zdjelara, crno-bele su napustili Lazar Marković, Miloš Jojić, Aleksandar Miljković, Milan Smiljanić, Ivan Obradović, Marko Jevtović, Rajko Brežančić, Marko Milovanović, Bojan Ostojić, Nemanja Miletić, Lazar Pavlović ... 

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike