Legendarni golman je komšija iz pakla! Motornom testerom uništio susedovu garažu! Policija istražuje da li je kriv i za još neki vandalizam!

28.07.2022

09:11

0

Autor: 24sedam

Lerman nije u dobrim odnosima sa komšijama

Legendarni golman je komšija iz pakla! Motornom testerom uništio susedovu garažu! Policija istražuje da li je kriv i za još neki vandalizam!
Jens Leman - Copyright Printscreen/YouTube/ Schnelle Nachrichten

Jens Leman se našao u centru skandala u Nemačkoj. Nekadašnji reprezentativni golman je prema navodima medija u domovini, posle svađe sa komšijom motornom testerom uništio garažu na Štarnberškom jezeru.

Naime, Lemanu se nije dopao izbor mesta na kojem je komšija izgradio garažu jer mu je navodno zaklanjala pogled na jezero.

Kako se dalje navodi, komšija se nije obazirao na njegove opomene. Onda je bivši golman Arsenala uzeo motornu testeru i u potpunosti je uništio garažu, a sve su snimile nadzorne kamere.

Policija je onda pokrenula istragu, a kasnije se saznalo da je Leman učestvovao u još tri vandalska čina kojima je napravio štetu od preko deset hiljada evra.

Takođe se navodi da je Leman u veoma lošim odnosima sa komšijama, a prošle godine otpušten je iz Herte (bio član upravnog odbora) zbog rasističkih izjava. Iako se kasnije javno izvinio, otkaz nije mogao da spreči.  

Legendarni golman je kuću na pomenutom jezeru kupio pre 15 godina, a platio je čak pet miliona evra.

Leman (52) je branio za Šalke, Milan, Borusiju Dortmund, Arsenal i Štutgart. Za "Elf" je branio 61 put, a kasnije je bio i trener golmana u Arsenalu, pomoćni trener u Augzburgu, kao i član uprave Herte.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike