Džerard trenira strogoću! Zakasni i platićeš 1.200 evra, za crveni karton vodiš ceo tim na ručak!

27.07.2022

10:14

0

Autor: 24sedam

Menadžer Aston Vile spremio spisak kazni za igrače koji budu prekršili pravila

Džerard trenira strogoću! Zakasni i platićeš 1.200 evra, za crveni karton vodiš ceo tim na ručak!
Tan2022-1-22_155838462_0 - Copyright Tanjug/AP Photo/Jon Super

Legenda engleskog fudbala i Liverpula Stiven Džerard aktuelni je menadžer Aston Vile.

Britanski mediji došli su do klupskog pravilnika i kodeksa ponašanja koje je odredio Džerard. Neće čuveni Stivi Dži, ako je verovati tim papirima, trpeti bilo kakvo odstupanje od pravila.

Igračima je predočeno šta treba da rade, kako da se ponašaju na terenu i van njega, a znaju i šta ih čeka ukoliko pokušaju da "zaobiđu" pravila. Pa sad ako ih žuljaju pare u džepu, onda nek rade  kako hoće.

Svako ko zakasni na trening ostaće bez 595 evra, a kašnjene pri izlasku na teren teško je 238 evra po minutu.

Ako neki igrač dozvoli sebi da ne stigne na vreme na klupski sastanak, šetnju ili ulazak u autobus na dan utakmice, platiće 1.190 evra!

Koliko je sve do detalja isplanirano vidi se i po stavki od 119 evra kazne za onoga koji posle tuširanja bude hodao bos!

Sve ove penale zapravo i nije tako teško izbeći, a sigurno je da će novčane kazne uticati na to da igrači postanu svesni važnosti discipline.

Pritnscreen/dailyrecord.co.uk
 

Tu je, međutim, i stavka koja bi mogla najviše da košta fudbalere. Svaki zarađen crveni karton znači da isključeni igrač mora da izvede na ručak kompletan tim u roku od četiri nedelje.

Ovo može da se posmatra iz nekoliko uglova. Prvi je da će igrači izbegavati oštre startove pa makar to značilo da će njihov tim primiti gol, a drugi da će zajedništvo u ekipi biti na veoma visokom nivou zbog neobaveznog druženja na klopi.

Aston Vila je prošlu sezonu završila na 14. mestu u Premijer ligi, a navijači očekuju da će u narednoj biti daleko bolje plasirana, pa se čak domoći i mesta koje vodi u Evropu.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike