Zbog ove bizarnosti propao transfer?! Otkriveno zašto je Francuz otišao u 14-plasirani klub Engleske, umesto u trećeplasirani Španije

25.05.2022

07:16

1

Autor: 24sedam

Tržišna vrednost je 25 miliona evra, a došao je kao slobodan igrač

Zbog ove bizarnosti propao transfer?! Otkriveno zašto je Francuz otišao u 14-plasirani klub Engleske, umesto u trećeplasirani Španije
Tan2022-2-16_1985871_0 - Copyright Tanjug/AP

Bubakar Kamara će posle Olimpika iz Marselja karijeru nastaviti u Aston Vili iako je postojala šansa da ode u Atletiko Madrid. Vezni fudbaler će kao slobodan igrač napustiti nekadašnjeg prvaka Evrope, a ugovor sa premijerligašem biće važeći od 1. jula.

Na kraju se postavilo pitanje, zašto je Francuz poreklom iz Senegala izabrao 14-plasirani klub Premijer lige, umesto trećeplasiranog u Primeri.

Nezvanično, nije bio problem u 22-godišnjem igraču.

Prema navodima RMC Sporta, "presekao" je sportski direktor Atletika Andrea Berta. Navodno, funkcioner prošlosezonskog šampiona Španije nije bio zadovoljan kako ga je Kamara dočekao. Kada je došao kod njega u kuću na pregovore, Kamara ga je sačekao u "opuštenoj" odevnoj kombinaciji. Bio je u šortsu i bos, a tu su bila i njegova tri druga. Za Bertu je to bilo neprihvatljivo, jer takav igrač "ne može" da bude član ekipe koju već nekoliko sezona vodi Dijego Simeone.

Kasnije su Kamaru pitali da li je zaista bilo tako, ali je on to demantovao. Ipak, sada je ostao prostor za spekulacije da li Berta i Atletiko zaista donose ovakve odluke.

Kamara je prve korake napravio upravo u Olimpiku i prošao sve mlađe kategorije, a sada je došlo vreme za rastanak. Prema procenama specijalizovanog sajta Transfermarkt tržišna vrednost je 25 miliona evra.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike