"Enfild" je opet klicao Džerardu! Koliko je samo legendi Liverpula i Barse danas pokazalo svoje majstorstvo (VIDEO)

26.03.2022

17:50

0

Autor: 24sedam

Meč je organizovala fondacija slavnog kluba

"Enfild" je opet klicao Džerardu! Koliko je samo legendi Liverpula i Barse danas pokazalo svoje majstorstvo (VIDEO)
profimedia-0191408036 - Copyright Profimedia

Legende Liverpula su na "Enfildu" ugostile legende Barselone u revijalnom meču. U ovakvim utakmicama, rezultat je u drugom planu, ali eto da kažemo, gosti su slavili sa 2:1.

Poveli su "Redsi" koje su sa klupe vodila ikone kluba Keni Dalgliš i Ijan Raš, a strelac je bio Stiven Džerard. Nekadašnji kapiten, sada menadžer Aston Vile pogodio je sa bele tačke u 14. minutu.

Ipak, u 44. minutu Đovani je izjednačio, pa se na odmor otišlo sa nerešenim rezultatom.

U 54. minutu, kapiten Barse, Rivaldo je izveo penal za konačnih 2:1. Ptre toga, Fil Bab je napravio prekršaj nad Đovanijem. Ispostavilo se da golova više nije bilo.

Meč je organizovan kako bi se prikupila sredstva za Liverpulovu fondaciju, a misija je uspela. A kako i ne bi, s obzirom na imena koja su bila na terenu.

Starteri za Liverpul su bili: Vesterveld, Karager, Hipija, Ager, Džonson, Aurelio, Kvarme, Diao, Džerard, Garsija i Kajt. Šansu sa klupe su dobili i Dudek, Mekatir, Bab, Enrike, Dauning, Mekmanaman, Šmicer, Berger, Rodrigez i Baroš.

Barselonu je predvodio Albert Ferer, a na terenu su bili: Angoj, Beleti, Dehu, Davids, Trashoras, Saviola, Žili, Rivaldo, Garsija, Edmilson i Koko. Kasnije su igrali i Soler, Tortolero, Rodrigez, Đovani, Mateu, Guzman, Mendieta, Riera i Garsija.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike