Zvezda zove! Delije požurite, od petka nema više!

25.07.2022

14:39

0

Autor: 24sedam

U petak protiv Radnika, a naredne nedelje protiv Pjunika ili Dudelanža

Zvezda zove! Delije požurite, od petka nema više!
20220526ivZvezdaPartizan11 - Copyright MN Press

Fudbaleri Crvene zvezde odigrali su tri utakmice u novoj sezoni i to sve u Superligi. I u sve tri su pobedili, ali veoma brzo ih očekuje početak takmičenja u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Taj duel zakazan je za 3. avgust na stadionu "Rajko Mitić", ali pre toga u petak (21.00 TV Arena sport) ekipu Dejana Stankovića očekuje duel sa Radnikom. Upravo tada ističe i rok za kupovinu sezonskih ulaznica. Povodom toga, oglasili su se i crveno-beli.

 

 

- Zvezdaši znaju da prepoznaju momenat i zbog toga smo sigurni da će svi oni koji se još uvek nisu obezbedili kada je reč o godišnjim ulaznicama, učiniti to što pre, jer ispred nas je jedna od najvažnijih sezona u istoriji kluba. Tri utakmice - tri pobede i gol razlika 11:1. Reklo bi se da su izabranici Dejana Stankovića našpanovani za sve izazove koji ih očekuju u sezoni koja je istorijska i jedna od najvažnijih u istoriji kluba, jer prvak Srbije ide direktno u Ligu šampiona.

To je teoretski druga Liga šampiona koju bi mogli da obezbedimo ove godine, a kada je reč o prvoj, ona se "lomi", sad u avgustu, mesecu koji sledi, gde će nam naredni rival biti bolji iz dvomeča Pjunik - Dudelanž. Ipak, prvi izazov je Radnik u petak od 21 čas - navedeno je na sajtu crveno-belih.

Takođe je objašnjeno i šta donosi sezonska ulaznica.

Koristi su sledeće: rezervisano mesto, da sezonske karte važe za oba kola kvalifikacija za UEFA takmičenja, pravo preče kupovine paketa grupne faze UEFA takmičenja sa popustom od 30, pravo preče kupovine karata za prolećnu sezonu UEFA takmičenja, niža cena naredne sezone i prioritet pri manjem kapacitetu.

Inače, Delije su tokom utakmice u Lučanima pozvali da se na evropski duel dođe u dresu.

FK Crvena zvezda
 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike