Delije sipaju so na ranu Grobarima! Kiksevi Partizana naterali ih da promene sopstvenu pesmu: Uvek si treći i to nam ne smeta! (VIDEO)

24.07.2022

20:30

0

Autor: 24sedam

Zvezdini navijači sjajno raspoloženi u Lučanima

Delije sipaju so na ranu Grobarima! Kiksevi Partizana naterali ih da promene sopstvenu pesmu: Uvek si treći i to nam ne smeta! (VIDEO)
Screenshot 2022-07-24 at 22.20.21 - Copyright Printscreen

Navijači Crvene zvezde imaju mnogo razloga za zadovoljstvo na početku nove sezone Superlige Srbije. Izabranici Dejana Stankovića zaseli su od starta na čelo tabele i na odličnom su putu da posle samo tri kola imaju već četiri boda više od najvećeg rivala Partizana.

Muče se crno-beli sa novim trenerom Ilijom Stolicom, već su dva puta odigrali nerešeno u tri uvodna meča sezone, što je „delijama“ dalo materijala da odmah udare po omraženom protivniku.

Dok njihovi mezimci na terenu iz minuta u minut stavljaju na velike muke poslednju liniju lučanske Mladosti, najvatrenije Zvezdine pristalice promovisale su novu pesmu posvećenu komšijama sa Topčiderskog brda. Preciznije, staru, dobro poznatu, ali sa tekstom izmenjenim taman toliko da dodatno dospe so na ranu protivnicima za južne tribine.

Umesto „uvek si drugi“, „delije“ su „grobarima“ poručili da su uvek treći, i da im to ne smeta…

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike