Stanković priznao da je Mladost namučila Zvezdu stilom igre: Bilo je malo frustrirajuće za naše momke!

24.07.2022

21:08

0

Autor: 24sedam

Strateg Zvezde imao razloga i za malu kritiku

Stanković priznao da je Mladost namučila Zvezdu stilom igre: Bilo je malo frustrirajuće za naše momke!
fkcz-kolubara-171 - Copyright MN Press

Fudbaleri Zvezde trijumfalno su pregrmeli prvo gostovanje u novoj sezoni. Na jednom od najnezgodnijih terena u Superligi Srbije, izabranici Dejana Stankovića savladali su lučansku Mladost (2:1) i tako posle samo tri kola već pobegli najvećem rivalu Partizanu na četiri boda prednosti.

- Teško gostovanje, protiv motivisane ekipe koja igra njihov prepoznatljiv stil, jedan na jedan po celom terenu. Malo je to i frustrirajuće za naše momke, ali mislim da smo ostali strpljivi i skoncentrisani – kazao je za TV Arena sport odmah posle meča trener šampiona Dejan Stanković.

Imao je temperamentni strateg i razloga za malu kritiku svojih izabranika.

- Bez veze smo primili gol, moglo je da se reaguje i bolje. Ovakva će biti svaka utakmica, borba za tri boda. Na početku smo, ali to ne menja ništa. Moramo ući u svaku utakmicu čvrsto i jako, odgovoriti na pritisak i presing, kontrolisati utakmicu… Tako se stiže do pobede – kazao je Dejan Stanković.

Strateg domaćeg tima Dragiša Žunić je imao razloga za zadovoljstvo uprkos negativnom rezultatu.

- I u najavi utakmice sam rekao da moramo biti hrabri, borbeni, probati da napravimo iznenađenje. Igračima sve čestitke, dali su sve od sebe. Mislim da je ovo jedini način na koji može da se igra protiv ovakve Crvene zvezde i nadam se da će nam ovo biti putokaz u narednim utakmicama, sa protivnicima malo manjeg kvaliteta, da počnemo da osvajamo bodove – kazao je za Arenu Žunić.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike