Stolica zadovoljan igrom, traži vreme za ovaj Partizan: Kod nas se sve traži instant, ali mora da se poštuje proces

23.07.2022

21:15

0

Trenera Partizana nije omeo još jedan remi

Stolica zadovoljan igrom, traži vreme za ovaj Partizan: Kod nas se sve traži instant, ali mora da se poštuje proces
ilija stolica pred mikrofonom arene - Copyright Printscreen/TV Arena sport

Partizan je ponovo razočarao, odigrao je samo 0:0 sa TSC-om u prvoj utakmici kod kuće. Nije bilo golova, a meč je završen skandiranjem navijača "uprava napolje".

Trener Ilija Stolica bio je miran posle novog remija, drugog u tri kola, i ocenio je da je timu potrebno vreme.

- Ja mislim da je potrebno još malo vremena. Znam da se kod nas traže instant stvari, na brzinu, međutim, potrebno je vreme. Novi trener, novi igrači, nove stvari, otišlo je mnogo igrača i jednostavno bez obzira na sve, na pritiske koji postoje u ovakvom klubu, mora da postoji proces koji moramo da ispoštujemo. Mislim da smo na dobrom putu sa ovom igrom, žao mi je samo što nas rezultat danas nije nagradio, kao i svima nama, međutim moramo dalje – rekao je Stolica za Arenu sport.

Samom utakmicom, odnosno igrom je zadovoljan:

- Falio nam je gol. Čim se završi 0:0, jasno je da nismo bili efikasni. Žao mi je, odigrali smo dobru utakmicu, daleko bolje od onog što je bilo u Nišu. Jasno je da se ekipa podiže u tom segmentu. Jasno, sad je trebalo da nas nagradi golom i šta da kažem? Kad se ne postigne gol, ovako se završi.

Šta je sa Rikardom? Daje golove sa penala, ali nekako ima manje šansi nego prošle sezone…

- Jednostavno, ne može nikad teret da padne na jednog igrača. Rika je imao je specifičan pripremni period, nije učestvovao u kompletnom trenažnom procesu, bio je dugo povređen. On traži sebe, imao je zdravstvenih problema. Međutim, to je što je. On je dobro čuvan, sada svi znaju njegove kvalitete i logično je da treba da očekuje pomoć od igrača sa strane.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike