Partizan Taverna u Notingemu večeras se sprema da slavi pobedu protiv TSC i rođendan! Spremno iznenađenje koje će oduševiti sve "grobare"!

23.07.2022

15:24

0

Autor: 24sedam

Engleski navijači Partizana napravili pab i pivo koje mora da se proba

Partizan Taverna u Notingemu večeras se sprema da slavi pobedu protiv TSC i rođendan! Spremno iznenađenje koje će oduševiti sve "grobare"!
partizan taverna1 - Copyright Printscreen

Ako ste navijač Partizana i imate priliku da prolazite kroz engleski grad Notingem, obavezno navratite do Partizan Taverne.

Reč je o pivnici, osnovanoj od dvojice Engleza, koji u srcu nose beogradski Partizan, pa su zato mnoge stvari u njihovom lokalu posvećene beogradskim crno-belima.

 

 

Danas slave godinu dana postojanja i za ovu priliku su svojim gostima ponudili svoj novi proizvod - pivo "Borota". Slavna jedinica crno-belih, koja se izborila za mesto pod suncem i u postojbini fudbala braneći gol Čelsija, odabrana je za zaštitni znak prvog rođendana.

Printscreen
 

- U subotu slavimo godinu dana od otvaranja lokala, pa ćemo predstaviti naše rođendansko pivo. Sve je spremljeno u Lenton Lejnu, to je 5,7 odsto alkoholno pivo koje smo nazvali "Borota". Postoje samo dva bureta, oba će biti izložena na prodaju u Partizanu. Nadamo se da ćemo videti i neke od vas da nam pomognete u proslavi - pozvali su iz Partizan Taverne svoje fanove na večerašnju proslavu.

 

 

Vlasnik paba, Toni, čest je gost Partizanovih utakmica kako u Beogradu, tako i u inostranstvu. Pored Partizana, Toni navija i za Nots Kaunti, najstariji fudbalski klub na svetu, koji je svoje crno-bele boje preneo Juventusu, a iz "stare dame" ove boje su se kasnije došle i na dres kluba iz Humske.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike