Pike zbog Šakirine ucene napušta Barsu: Ako hoćeš da viđaš decu, to moraš da uradiš!

22.07.2022

16:09

0

Autor: 24sedam

Fudbaler i pevačica se sreli oči u oči, rasprava je bila veoma neugodna

Pike zbog Šakirine ucene napušta Barsu: Ako hoćeš da viđaš decu, to moraš da uradiš!
Šakira i Žerar Pike - Copyright Profimedia

Teški dani su pred Đerardom Pikeom. Iskusni španski defanzivac mora kako zna i ume da se fokusira na profesionalne obaveze u Barseloni, ali mu to znatno otežava bivša supruga Šakira.

Španski mediji su nedeljama unazad puni skandaloznih priča između dvoje nekadašnjih supružnika, koji će deo brakorazvodne parnice prebaciti u SAD, piše „As“ pozivajući se na meksičke medije.

Ono što bi fudbalske zaljubljenike i navijače Barse najviše moglo da zanima jeste da je Pike ucenjen da napusti „Nou Kamp“ i preseli se u Inter Majami.

Španski reprezentativac i pevačica nedavno su se, posle duže vremena, sreli oči u oči i to u prisustvu advokatskih timova. Susret, ipak, nije prošao u baš miroljubivim tonovima, a paparaco novinar Žordi Martin je „uhvatio“ deo rasprave čije je detalje odlučio da podeli javno.

Šakira je od Pikea zahtevala da se preseli u SAD i da potpiše za tim koji je u vlasništvu Dejvida Bekama kako bi mogao da viđa decu, što je Pikea razbesnelo pa je žustro odbio taj predlog.

Popularna pevačica već neko vreme, posle rastanka sa iskusnim defanzivcem, boravi u San Dijegu. Zbog toga će se naredni sastanak advokatskih timova, zakazan za 4. avgust na kojem će se ponovo raspravljati o starateljstvu nad decom, održati takođe u SAD. Do tada će Šakira sa mališanima otići u rezidenciju na Bahamima, a Pikea je obavestila da želi da se preseli u Majami.

Nije velika tajna da je Pike razmišljao u pravcu prelaska u MLS, ali tek pošto barem još jednu sezonu odigra u dresu katalonskog velikana. Međutim, transfer bi sada mogla da ubrza Šakira, koja da decom planira da prisustvuje El Klasiku u Las Vegasu, koji će Real i Barsa odigrati u sklopu američke turneje na kojoj se nalaze.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike