Šakira dugo sumnja u Pikea! Ulica odzvanjala od njenog vikanja – toliko je bilo glasno da je morala da otkaže koncert zbog gubitka glasa!

20.06.2022

14:58

0

Autor: 24sedam

Španski mediji još bruje o razlazu poznatog para

Šakira dugo sumnja u Pikea! Ulica odzvanjala od njenog vikanja – toliko je bilo glasno da je morala da otkaže koncert zbog gubitka glasa!
Šakira i Žerar Pike - Copyright Profimedia

Španski mediji danima već posvećuju maksimalnu pažnju krahu Šakirine i Pikeove ljubavi. Popularan par nedavno je potvrdio rastanak, za koji je gotovo kompletna krivica pala na asa Barselone zbog navodne nevere.

Iz dana u dan u javnost izlaze novi detalji, očigledno, veoma burnog razlaza do kojeg, sva je prilika, nije došlo baš iznenada. Naime, španska novinarka Silvija Taules otkrila je da je 2017. godine došlo do žestokog verbalnog sukoba nasred ulice, a pevačica je vikala toliko glasno da je izgubila glas zbog čega je morala da otkaže i koncert.

Mediji na Pirinejima sada otkrivaju da je žestoka svađa tada izbila pošto je Pike, navodno, imao vanbračnu vezu sa pevačicom iz Španije te godine.

- Posvađali su se nasred ulice, pred svima. Sumnje u Pikeovu neveru nisu od danas ili juče – citirala je „Marka“ Silviju Taules.

Deluje da je ova priča bila kap koja je prelila čašu kod iskusnog španskog defanzivca, koji je najavio tužbe protiv svih koji su u javnosti lagali o njegovim postupcima.

Pike tvrdi da neverstva nije bilo nijednog momenta, te da on i Šakira nisu zajedno već više od tri meseca zbog nerazumevanja i zbog toga što je njegova ljubav prema prelepoj Kolumbijki nestala.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike