Nije neverstvo, ovo je pravi razlog razvoda Pikea i Šakire? Javio se porodični insajder sa drugačijom verzijom događaja

28.06.2022

12:49

0

Navodno su njeni roditelji umešali prste i stavili tačku na celu priču

Nije neverstvo, ovo je pravi razlog razvoda Pikea i Šakire? Javio se porodični insajder sa drugačijom verzijom događaja
Šakira i Žerar Pike - Copyright Profimedia

Svet je gledao kako se raspada jedna od najdužih i najstabilnijih veza u svetu šou biznisa, kada su se razišli fudbaler Barselone Đerard Pike i pevačica Šakira.

Više puta se govorilo da je razlog Pikeovo neverstvo, ali sada se pojavila nova verzija, koja navodi da to nema veze sa istinom.

Ako je verovati španskim medijima, razlog raskida jeste – novac!

Izvor nije baš sasvim pouzdan, ali španski Es Diario navodi izjavu bivšeg dečka jedne od Šakirinih sestara, koji tvrdi da neverstvo definitivno nije razlog raskida.

- Osoba koja im je veoma bliska rekla mi je da oboje imaju ozbiljan finansijski problem. Pike je tražio novac od Šakire za svoju investiciju, ali je njena porodica vrlo brzo to sasekla. Nikada oni nisu imali zajednički novac, uvek su troškove delili na pola – rekao je Roberto Garsija, izvor priče.

On je dodao da je 45-godišnja Šakira vrlo vezana za svoje reditelje, kao i da oni imaju poslednju reč kada su u pitanju finansije njihove popularne ćerke. I ranije su se pojavljivale informacije o finansijskim problemima 35-godišnjeg Pikea i pevačice, ali su tada povezivani sa koronavirusom i globalnom finansijskom krizom.

U isto vreme se odnosi među njima i dalje pogoršavaju. Katalonski Sport piše da su Pikeovi prijatelji počeli da ismevaju Šakiru i da su joj dali pogrdni nadimak "šef". Taj nadimak se odnosi na priču da je pevačica uvek htela da ima poslednju reč vezanu za bukvalno kompletan život para van fudbalskog terena.

Šakira navodno u poslednje vreme razmilja da se odseli iz Španije i preseli u Majami sa njihovim sinovima, Milanom i Sašom.

Razlog za to nije samo razdvajanje od Pikea, pošto se pevačica požalila policiji da je dvojica ljudi proganjaju. Oni ne samo da prate svaki njen korak po gradu i ostavljaju ljubavne poruke ispred kuće, već su nedavno provalili i vrata od bašte.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike