Zavodnica Dragana rasturila brak Pikea i Šakire, pa rešila da ćuti o svemu! Starleta iz našeg komšiluka zavela fudbalera (FOTO)

17.06.2022

15:34

0

Autor: 24sedam

Devojka rodom iz Skoplja objavila i fotku sa fudbalerom Barselone

Zavodnica Dragana rasturila brak Pikea i Šakire, pa rešila da ćuti o svemu! Starleta iz našeg komšiluka zavela fudbalera (FOTO)
123 - Copyright Printscreen/Instagram/spasovskadragana

Fudbaler Barselone Đerard Pike i kolumbijska pevačica Šakira nedavno su se razdvojili, a kao razlog se navodi neverstvo asa Barselone.

Profimedia
 

Španski mediji su brzo objavili i da je za razvod kriva izvesna konobarica iz jednog noćnog kluba u Barseloni, a sada se pojavila i nova kandidatkinja.

 

 

 

 

Reč je o devojci rođenoj u Skoplju, koja godinama živi u Plovdivu (Bugarska). Upravo su je tamošnji mediji povezali sa Pikeom, a sama Dragana Spasovska nije pobila te tvrdnje.

 

 

 

 

 

 

- Naravno da znam Pikea. Imamo i zajedničke fotografije. To je nešto što ne mogu da poreknem. Ali o svim detaljima i pričama koje kruže ovih dana sada ne smem da govorim. Ta priča o nama je veoma aktuelna u Bugarskoj ovih dana, ali ne bih je ni potvrdila ni demantovala - rekla je Spasovska za medije u Bugarskoj.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike