Ćiro stao u odbranu svog igrača i napao predsednika kluba: Tipičan primer ambiciozne neznalice, sram te bilo pi... ti materina (VIDEO)

22.07.2022

11:21

0

Autor: 24sedam

Blažević rekao štra misli o prvom čoveku ljubljanske Olimpije

Ćiro stao u odbranu svog igrača i napao predsednika kluba: Tipičan primer ambiciozne neznalice, sram te bilo pi... ti materina (VIDEO)
ćiro blažević - Copyright Profimedia

Najbolji hrvatski trener svih vremena ili "trener svih trenera" kako ga oslovljavaju mediji, Miroslav Ćiro Blažević reagovao je sa malim zakašnjenjem na odluku uprave ljubljanske Olimpije da smeni Roberta Prosinečkog.

Blažević je svojevremeno "pomogao" Prosinečkom da od totalnog anonimusa i igrača kojeg je ignorisao u Dinamu postane legenda Crvene zvezde, pa je čak i tvrdio da će pocepati trenersku diplomu ako ovaj postane igrač, ali danas mu na svoj način upućuje podršku:   

- Vrlo rano sam saznao ko je najvažnija osoba u klubu. To je predsednik i pre nego što prihvatiš posao koji to nudi, moraš da ga proučiš. I kad god mogu, podsećam svoje kolege na ovu apsolutnu istinu. Moraju da saznaju da li je iskusan da li tek uči da bude predsednik kada trener uglavnom gladuje - rekao je 87-godišnji Ćiro i nastavio:

- Predsednik našeg Robija, tipičan je primer ambiciozne neznalice koja je tako nemilosrdno zaustavljala karijeru izuzetno talentovanog trenera. Reći ću predsedniku kratko: Sram te bilo, pi... ti materina - zaključio je Ćiro.

Ćiro se poslednjih meseci bori protiv opake bolesti, ali lečenje nije ubilo sportski duh u njemu. To se vidi i po ovoj poruci za predsednika Olimpije Adama Delijusa, o kojem je nedavno za 24sedam pričao i Milan Mandarić.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike