Metastaze su na limfnim žlezdama, borim se i ne predajem se: Blažević otvoreno o teškoj bolesti

06.09.2021

06:07 >> 07:12

0

Popularni Ćiro treći put u ratu s karcinomom

Metastaze su na limfnim žlezdama, borim se i ne predajem se: Blažević otvoreno o teškoj bolesti
Copyright Profimedia.rs

Nema tog pravog ljubitelja fudbala koji nije oseti talas tuge kada je čuveni hrvatski fudbalski stručnjak Miroslav Ćiro Blažević objavio da je smrtno bolestan.

– Moram da otkrijem tužnu vest, jako sam bolestan. Žao mi je, veoma sam pesimističan – rekao je Blažević za slovenačke medije i rastužio ceo region, ali i fudbalski svet.

Legendarni Ćiro je u intervjuu za index.hr objasnio o čemu se radi i kakvo je njegovo zdravsteveno stanje:

– Pojavio mi se recidiv karcinoma i sada je on okupirao nove prostore. Proširio se na limfne žlezde. Prostata, koju su mi izvadili, bila je žarište – rekao je Blažević, pa otkrio i u kojim se klinikama leči:

– Lečim se na “Rebru”, i u “Svetoj nedelji”. Borim se i ne dam se. Što je najvaćnije, ne predajem se. Uveren sam da će sve biti dobro.

Na konstataciju novinara da popularni Ćiro zvuči dobro, stigao je odgovor kakav se od vrcavog uma, kakav je Blaževićev bez sumnje, mogao i očekivati.

– To je zato što me uprkos svim tegobama glava još služi, pa ti i ja onda možemo lepo komunicirati kao što to uvek i radimo.

pročitajte još:

Podsetimo Miroslav Ćiro Blažević već dva puta je vodio bornu sa opakom bolešću i oba puta je izašao kao pobednik. Počelo je sa karcinomom kože 2011. godine, nastavilo problemima sa prostatom koje je i sam pomenuo, a sada je zloćudna bolest stigla do limfnih žlezda.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike