Ovako nešto u Partizanu niko ne pamti! Iliev otkrio da i konkurencija zove! (FOTO)

22.07.2022

05:47

0

Autor: 24sedam

Sportski direktor Parnog valjka pričao i o mogućim pojačanjima

Ovako nešto u Partizanu niko ne pamti! Iliev otkrio da i konkurencija zove! (FOTO)
FK Partizan - Copyright MN Press

Partizan je predstavio nove dresove za sezonu koja je nedavno počela. Posebno oduševljen je bio sportski direktor kluba iz Humske Ivica Iliev.

- Čujete i od aktera ove divne večeri da niko ne pamti lepše i bolje dresove od ovih koji su trenutno. Dobijamo sa raznih strana i od raznih konkurenata pohvale za ovakve dresove, niko to nije video ovde. Ja ne pamtim da je bilo ovakvih, neko će me možda razuveriti, ali o ukusima ne treba diskutovati. Sva tri su fantastična.

U jednom trenutku pomislim da ovaj standardni retro crno-beli možda na čelnoj poziciji, ali je ovaj našim navijačima, sa motivima naših vernih navijača nešto što je, mislim, toliko originalno, da će možda biti i najtraženiji dres od svih.

I ovaj treći je onako moćan, mračniji, crni skroz, sa belim rukavima, tako da u kombinacijama sa belim i crnim šortsom, sa štucnama, ima beskonačno kombinacija i verujem da će svako imati svog favorita. Ali hajde, ja se odlučujem za crno-beli dres, debljina pruga, sve, nikad lepši - kazao je nekadašnji napadač crno-belih, a sada funkcioner.

Prošle sezone nije bilo trofeja, pa možda ovo dresovi donesu nešto novo, možda budu talični.

- To sam hteo da kažem, trebalo nam je nešto novo, neka novina da se desi, onako da kažem, da okrene celu priču. Uvek volim da budem optimista i želim da verujem da je ovo početak nečeg lepog.

Novinare je takođe zanimalo da li će možda posle novih dresova doći i neki novi igrač.

- Svi su u novim dresovima novi. Evo, i naše poslednje pojačanje Dijabate je spreman da odigra svoju minutažu. Dokle god postoji prelazni rok postoji imogućnost da nas neko pojača, ili da nas neko napusti. Ne može ništa sa sigurnošću da se kaže, ali da radimo, radimo - podvukao je Iliev.

Inače, crno-beli će takmičenje u Superligi nastaviti u subotu (21.00 TV Arena sport), kada će u Humskoj gostovati TSC. Pre toga, ekipa Ilije Stolice je pobedila Javor u Ivanjici, a u Nišu odigrala nerešeno sa Radničkim.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike