Pićinijev veliki gest na odlasku – oprostio Zvezdi dve godine ugovora! Italijan otkrio zbog čega napušta šampiona!

13.07.2022

20:47

0

Autor: 24sedam

Iskusni defanzivac otvorio karte posle rastanka sa crveno-belima

Pićinijev veliki gest na odlasku – oprostio Zvezdi dve godine ugovora! Italijan otkrio zbog čega napušta šampiona!
20220227ivZvezdaPartizan79 - Copyright MN Press

Stigao je prošle zime Kristijano Pićini na velika vrata u Crvenu zvezdu. Posle isteka ugovora sa Valensijom, iskusni italijanski defanzivac zadužio je opremu srpskog šampiona, koji je bio uveren da je konačno pronašao odgovarajuće rešenje za jednu od najdeficitarnijih pozicija poslednjih godina.

Ipak, brzo se ispostavilo da nisu imali previše osnova za takva razmišljanja. Možda i brže nego što je bilo ko mogao da predpostavi, dve strane su u sredu sporazumno prekinule saradnju, a Italijan je na rastanku otkrio veliki gest dobre volje prema dosadašnjem klubu.

- Nisam želeo da dovodim sebe u nezgodnu situaciju, pogotovo ne klub, zbog čega sam odlučio da oprostim dve godine ugovora, kako bi Zvezda mogla da dovede zamenu – istakao je Pićini, dodavši:

- Fudbal mi nikada nije bio pitanje novca, pogotovo posle povrede koju sam doživeo 2019. godine. Igram fudbal da bih uživao, zbog strasti i ako to ne mogu da nađem, onda se sklonim... Hvala Crvenoj zvezdi, od danas imate još jednog navijača.

Odigrao je italijanski defanzivac u crveno-belom dresu 13 utakmica, ali na većini njih videlo se da nešto ne štima. Nadali su se odgovorni u Ljutice Bogdana da će posle kompletno odrađenih letnjih priprema stvari leći, međutim desilo se potpuno suprotno.

- Posle deset godina u Seriji A, Primeri i Primeiri, nisam mogao da se naviknem na novu zemlju, zbog svojih navika i nekih drugih stvari. Posledica svega je to da nisam bio srećan, što je bila kap koja je prelila čašu. Jako sam zahvalan na prilici da igram u najvećem klubu na Balkanu, da doživim atmosferu Marakane, da upoznam neverovatne navijače – istakao je Kristijano Pićini.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike