E ovo je potez velikana! Dirnuće vas kad vidite kako je Roma predstavila najveće letnje pojačanje (VIDEO)

20.07.2022

13:23

0

Još jednom pokazali koliko su veliki klub

E ovo je potez velikana! Dirnuće vas kad vidite kako je Roma predstavila najveće letnje pojačanje (VIDEO)
paulo dibala - Copyright Printscreen/Twitter/AS Roma English

Sjajni argentinski napadač Paulo Dibala stigao je danas u Rim, gde je od strane navijača Rome dočekan sa velikim oduševljenjem.

Dugo se spekulisalo gde će Dibala nastaviti karijeru, u Juventusu su činili sve kako bi uklopili tandem sa Dušanom Vlahovićem, ali nakon osam godina u crno-belom dresu došlo je vreme za promenu sredine, te je Argentinac rešio da karijeru nastavi kod Žozea Murinja, gde ga je dočekao još jedan Srbin - Nemanja Matić. 

Srpski vezista je imao šmekerski potez, te je Dibali prepustio broj 21, a koliko je Roma veliki klub, ubrzo je potvrđeno i na društvenim mrežama.

Naime, velika euforija je zavladala u Rimu od momenta kada je obelodanjeno da Argentinac stiže. Gotovo da nije bilo navijača "vučice" koji sa oduševljenjem nije dočekao momenat promocije, a ljudi iz kluba su i ovog puta prešli granicu.

Na tviter nalogu kluba, podelili su snimak dolaska sjajnog fudbalera, trenutak potpisa i medicinski pregled. Kompilacija najzanimljivijih prvih trenutaka Paula u njihovom klubu. 

 

 

Ali, na drugoj polovini snimka, pored dobrodošlice igraču, našle su se fotografije i podaci o nestaloj deci širom sveta. Sve vreme dok su "išli" snimci nasmejanog i srećnog fudbalera, na drugoj strani smenjivale su se fotografije dece za kojima se traga.

Tako je Roma otišla korak iznad svih i sigurno učinila pomoć nekome od nestalih ili porodicama. Više od svega, Roma je poslala poruku da oni nisu zaboravljeni, te da se ne odustaje do poslednjeg trenutka.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike